avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Expropriere autostrada A2
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Expropriere autostrada A2

Buna ziua. O sa va descriu pe scurt problema noastra. Suntem casatoriti si detinem cota parte(50%+50%) un terenul arabil amplasat pe coridorul de expropriere a autostrazii Bucuresti-Constanta, tronsonul 6 Cernavoda-Constanta.
Suprafata expropriata este de 5.6 hectare pentru care, in data de 13 ian 2011, am incheiat un proces verbal prin care urma sa fim despagubiti.
Suma aferenta despagubirii nu a fost primita nici in ziua de azi. Cadastrul pe terenul sus mentionat, a fost emis pe 12 oct 2010 de Oficiul Cadastral Public Constanta. Din planul cadastral reiese faptul ca suprafata sus mentionata este folosita pentru autostrada(care este data in folosinta din 2011).
La data de 8 mar 2012 a fost prima sedinta publica la Tribunalul Constanta, in care noi reclamantii, am dat in judecata Statul Roman, in calitate de expropriator prin CNADNR pentru stabilirea cuantumului justelor despagubiri. Raspunsul lor a fost ca nu s-au parcurs toate etapele de proceduri de expropriere. Noi asteptam in continuare un raspuns deoarece nu am primit absolut nici un ban pe acel teren pe care, in acest moment, trece autostrada data in circulatie de cel putin 3 ani de zile. Ma puteti ajuta cu un sfat, o parere, orice? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
Kadan, utilizator

Alte discuții în legătură

Intabulare proprietate + despagubiri cnadnr ioanacatrinei ioanacatrinei Incerc sa expun problema cat mai clar: 1. date initiale: -există un titlu de proprietate pe un teren format din două parcele, una cu teren arabil, cealalta ... (vezi toată discuția)
Expropriati in mod ilegal pentru constructia autostrazii a2?! nlaur86 nlaur86 Buna ziua, Sunt proprietarul unei bucati de teren pe traseul autostrazii A2 (Bucuresti - Constanta). In anul 2011 a aparut in Monitorul Oficial o informare ... (vezi toată discuția)
Expropriere pentru cauza de interes public tothelimit tothelimit Buna ziua, Speta se prezinta in felul urmator. Casa construita in anul 2011, cumparata impreuna cu teren de 400 mp2 in in luna decembrie 2011 cu 45.000 ... (vezi toată discuția)