avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor financiar din partea angajatorului la nasterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor financiar din partea angajatorului la nasterea copilului

Buna ziua! M-ar interesa sa aflu mai multe detalii despre drepturile mele, ca viitor tata, angajat de peste 1 an, sotia nefiind angajata cu contract de munca. As dori sa aflu daca beneficiez de un ajutor la nastere si un ajutor timp de 2 ani, din cate stiu eu, in cazul in care nu imi iau concediu de paternitate, iar sotia, dupa cum am spus, nu beneficiaza de concediu de maternitate. De asemenea, daca am dreptul la zile libere in plus, in perioada in care naste sotia. (2-3 zile?) Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Inana , utilizator 00:59, 16 Noiembrie 2017
Numai daca la nivelul angajatorului dvs se acorda asa ceva.
Buna ziua ,
M.ar interesa sa stiu daca eu ca mama pentru un nou-nascut beneficiez de concediu maternal si indemnizatie ,( ma incadrez cerintelor) , ca sot , exista vreo cerere in care el poate sa ceara indemnizatie (ajutor) de crestere copil si sa mearga in continuare la munca ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie Total Contabilitate Total Contabilitate Buna ziua, am niste intrebari cu privire la stimulul de insertie. 1. Exista posibilitatea de a lua stimulul de insertie fara a intra in concediu de ... (vezi toată discuția)
Cic efectuat de tatal salariat elam elam Buna dimineata! Copilul s-a nascut pe 13.08.2014 si tatal salariat vrea sa intre in CCC pana la 2 ani. Mentionez ca mama copilului nu a lucrat niciodata. Va ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie mitrofan emilia mitrofan emilia buna ziua daca mama care este salariata nu poate beneficia de CCC deoarece nu are venituri in ultimile 12 luni, poate tatal sa faca cerere pentru stimulentul ... (vezi toată discuția)