avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Certificat medical prenuptial
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Certificat medical prenuptial

Noi vrem sa facem cununia civila la ambasada romana de la roma , dar nu stiu cum sa fac rost de certificatele prenuptiale. Mi sa zis ca pot sa le iau din românia, dar nu stiu daca reusesc sa ajunga in cele 4 zile exacte... Si ca sa le iau de aici nici atat deoarece le vor in limba romana , si ca sa le traduc durează o săptămână la traducător.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 08:33, 9 Noiembrie 2017
Nu durează o săptămână la traducător, la urgenta pot fi gata și intr-o zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre un cetatean roman si o basarabeanca dselepco dselepco Buna ziua! Sant cetatiana al Republicii Moldova, an prezent ma aflu an Italia. De 3 ani traesc cu roman si am hotarat sa ne casatorim si sa ne mutam cu taraiul ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean indian andreeas_deea2000 andreeas_deea2000 Buna!!am si eu o intrebare......de ce acte are nevoie iubitul meu Indian, ca sa putem face casatoria in Romania?am facut actele necesare pentru invitatie dar ... (vezi toată discuția)
Certificat casatorie cetateni straini roua_noua roua_noua Buna seara! Eu sunt cetean roman si urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean strain, din afara UE, care are acum permis de studii...intrebarea mea este: cat ... (vezi toată discuția)