avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Echivalare diplome
Discuție deschisă în Viata in Italia

Echivalare diplome

Buna seara. In 2009 am absolvit scoala postliceala sanitara fapt pentru care am obtinut o diploma de asistent generalist. Ulterior nu am folosit-o deoarece am lucrat in alt domeniu. Acum Vreau sa stiu daca pot face demersurile de echivalare a diplomei in Italia, sa pot lucra aici. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)