avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Act Aditional Telemunca la CIM
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Act Aditional Telemunca la CIM

In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca la CIM?
Se intocmeste o decizie colectiva?
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
andad, utilizator
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 12:09, 20 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
model act aditional telemunca
www.avocatnet.ro/forum/discu...

se transmite in registru cel tarziu in ziua anterioara producerii modificarii.
Multumesc frumos! Sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu - telemunca Andreea944 Andreea944 Buna ziua, Legat de noua lege 81 din 30 martie, am cateva intrebari. Societatea noastra are angajati care lucreaza la domiciliu. Acest aspect este precizat ... (vezi toată discuția)
Model act aditional telemunca aurash29 aurash29 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional de modificare a locului muncii in raport cu noile reglementari privind telemunca? Va sunt ... (vezi toată discuția)
Contract tele-munca inregistrat in romania pentru lucru de la domiciliu in strainatate CV_user CV_user Buna ziua, As dori sa stiu, in primul rand, daca este posibil un contract de munca de la domiciliu sau tele-munca in IT/informatica, iar angajatul sa ... (vezi toată discuția)