Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... diferenta contor, Buna ziua, la factura de apa mi se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

diferenta contor, Buna ziua, la factura de apa mi se adauga lunar ...

diferenta contor,
Buna ziua,
la factura de apa mi se adauga lunar diferenta de contor desi am apometru in apartament...ex.luna asta 1 metru la care se adauga canalizare un metru...deci, platesc doi mc in plus...calculand pt.toata scara sunt 9 mc ceea ce e de necrezut....unde ma pot adresa sa nu mai platesc in plus.....pt.ce mai am apometru daca mi se cere mai mult? am apelat la furnizorul de apa dar nu am rezolvat nimic...ajutati-ma va rog..multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 04:48, 18 Februarie 2021
@Adam GRECU Excelenta radiografie! P.S. La mine in urbe pretul unui mc de apa ,,potabila" sare de 10lei. Apa captata din raul care trece prin oras. Prin comparatie, in Arabia Saudita un mc de apa potabila obtinuta prin desalinizare costa 1$!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare situatie - diferențe mari între apometrul de scară și suma indecșilor din apartamente elvirazaharia elvirazaharia Buna ziua! Locuiesc intr-o asociatie de proprietari cu mai multe scari de bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la citirea apometrului de scara (cu 19 ... (vezi toată discuția)
Repartizare pierderi apa flori2009 flori2009 Buna seara! Suntem Asociatie de Proprietari si aproape lunar avem pierderi mari la apa, pierderi ale caror costuri le suportam noi, proprietarii. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Bloc nou cu trei apometre principale marinicafarafrica marinicafarafrica Buna tuturor. De curind am aflat ca avem la bloc nou de 7 luni pierderi de apa de 800 mc. Noi avem ca orce bloc cite un apometru principal la fiecare scara , ... (vezi toată discuția)