Cei trei avocati, Mirela Gabriela Preda (fuziuni si achizitii), Catalin Radbata (litigii) si Lucian Vitelaru (tranzactii imobiliare), s-au remarcat in ultimii ani printr-o pregatire profesionala de exceptie, abilitati de a gestiona proiecte cu un grad sporit de complexitate, capabilitatea de a lucra foarte bine in echipa, fiind implicati in unele din cele mai semnificative proiecte ale firmei din aceasta perioada.
Mirela Gabriela Preda a fost implicata in proiecte recente, precum asistarea Chartis Romania (fosta AIG Romania) cu privire la implementarea unui transfer de protofoliu de asigurari catre o entitate din grupul Chartis, asistarea consortiului selectionat pentru oferta publica secundara efectuata la nivelul Transelectrica, consilierea unui producator spaniol de generatoare de energie regenerabila si turbine eoliene pe aspecte legate de legislatia privind producerea energiei electrice din surse regenerabile.
Printre dosarele recente in care a fost implicat Catalin Radbata se numara asistarea Bonhay Investments Limited, o societate financiara din UK, pentru recuperarea unei creante de peste cinci milioane de euro, precum si asistarea Bechtel International Inc in mai multe arbitraje comerciale. Catalin a reprezentat, de asemenea, cu succes societatea Gaitano Company intr-un litigiu cu detinatorul marcii de bomboane Raffaello.
In ultimul an, Lucian Vitelaru a acordat asistenta juridica inclusiv unora dintre cei mai activi jucatori de pe piata imobiliara, precum Deutsche Bank Group, Bluehouse Capital, Globe Trade Center, ING PFCEE Holding, Chayton Capital, atat in proiecte de noi achizitii imobiliare, cat si in dezvoltarea proiectelor imobiliare in curs.
Cine sunt noii avocati asociati?
Mirela Gabriela Preda (foto dreapta) s-a specializat in domeniile energie, drept societar si fuziuni si achizitii, dar si in dreptul asigurarilor. Principalele aspecte pe care se concentreaza expertiza Mirelei sunt energia regenerabila/energia electrica, sectorul petrolier si al resurselor minerale.
A acumulat experienta intr-o gama variata de proiecte, in redactarea, analizarea si implementarea contractelor de farm-out si a altor contracte specifice industriei petroliere si a resurselor minerale (contracte de concesiune, contracte de prestari servicii auxiliare in domeniu).
De asemenea, a consiliat clientii in proiecte de investii in domeniul energiei regenerabile si conventionale (prin intermediul implementarii unor asocieri de tip joint venture sau prin alte metode). Mirela Gabriela Preda este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti si are o diploma de master in dreptul comercial al Uniunii Europene obtinuta la Universitatea din Leicester (UK).
Activitatea lui Catalin Radbata (foto dreapta) se concentreaza preponderent pe litigii si arbitraje comerciale cu elemente de extraneitate. A dobandit o experienta semnificativa in aspecte procedurale practice privind procedurile de citare in strainatate, asigurarea si administrarea de probe in alte jurisdictii, precum si recunoasterea si executarea hotararilor judecatoresti si arbitrale in Romania.
Catalin este implicat in litigii privind contractele de constructii comerciale si rezidentiale, infrastructura, contracte de transport international, precum si executarea garantiilor reale sau personale aferente unor astfel de intelegeri. In afara procedurilor contencioase, Catalin gestioneaza numeroase negocieri, tratative si concilieri amiabile pentru clientii sai.
Catalin este licentiat al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si are o diploma de master in drept american si practica juridica internationala la Universitatea Loyola din Los Angeles (SUA). Este totodata interpret si traducator autorizat pentru limbile engleza, italiana si franceza.
Lucian Vitelaru (foto stanga) a fost implicat in unele din cele mai semnificative tranzactii imobiliare de pe piata de profil din ultimii cinci ani si a acordat asistenta juridica in etapele de dezvoltare ulterioara a respectivelor proiecte, acoperind atat segmentul de retail, cat si cel de birouri.
Lucian are experienta si in consilierea clientilor pe diverse aspecte specifice domeniului imobiliar drept imobiliar, precum drepturile asupra terenurilor si procedurile de autorizare in proiecte de energie regenerabila, precum si de exploatare miniera.
De asemenea, Lucian a fost implicat constant in proiecte imobiliare acoperind intreaga gama de activitati juridice specifice, incluzand analiza de tip due diligence pentru achizitia, redactarea si negocierea de documente juridice, analize juridice de drept civil si comercial. Lucian este licentiat al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti si are o diploma de master in dreptul afacerilor.