Secretul "regilor locuintelor" intr-o piata destramata, scrie capital.ro.
Cei mai mari zece dezvoltatori de locuinte din Romania, cu activitate concentrata in mare parte in Bucuresti, au finalizat pana acum un numar de 14.570 de unitati locative, impartite in 28 de ansambluri rezidentiale de proportii, majoritatea construite in ultimii cinci ani.
Sabie cu doua taisuri: Cum loveste scumpirea utilitatilor in industrie, titreaza dailybusiness.ro.
Scumpirea in lant a utilitatilor loveste industria romaneasca din doua parti: majoreaza cheltuielile companiilor si apasa asupra bugetelor gospodariilor, reducand consumul. Cum vede mediul de afaceri calendarul liberalizarilor in energie?
Topul magnatilor imobiliari: cine a incasat 200 mil. euro anul trecut din malluri si birouri, informeaza zf.ro.
2011 a fost un nou an dificil pentru proprietarii de active imobiliare de pe piata locala, cresteri de venituri din chirii inregistrand cu precadere firmele care si-au marit portofoliul, arata o analiza a ZF privind veniturile pe care aceste proprietati le genereaza anual. Iulian Dascalu, Gabriel Popoviciu, Liviu Tudor si Dan Adamescu sunt singurii oameni de afaceri romani care intra in top zece al celor mai mari proprietari de active imobiliare comerciale - malluri si cladiri de birouri.
Evz.ro: Loteria bonurilor fiscale, solutia contra evaziunii.
Daca romanii vor putea castiga bani pentru ca cer bonul de casa, vor fi mai putine fraude, spun oamenii de afaceri.Statul roman ar trebui sa obtina mai multi bani din combaterea evaziunii fiscale si o mana de ajutor trebuie sa vina si din partea Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB), a declarat, ieri, premierul Mihai Razvan Ungureanu, la prezentarea raportului de activitate al institutiei.
Cum se oglindeste economia in consumul de apa, scrie adevarul.ro.
Volumul de apa utilizat a scazut cu peste 60% in ultimii 21 de ani, ceea ce reflecta degradarea industriei si a agriculturii, sectoare cu greutate in economia Romaniei. Volumul prelevarilor de apa din Romania, adica utilizarea de apa potabila si nepotabila, a scazut semnificativ in ultimii 21 de ani, de la 17,5 miliarde de metri cubi in 1990 la putin peste 6,5 miliarde de metri cubi la sfarsitul anului trecut, potrivit Administratiei Nationale "Apele Romane".
Comentarii articol (1)