Agendă și detalii de organizare a cursului de SAF-T
2022 marchează un moment de revoluționare a modului în care companiile își raportează datele financiar-contabile la ANAF odată cu introducerea, de la 1 ianuarie, a fișierului standard de control fiscal (SAF-T).
Noua declarație 406 presupune raportarea la Fisc a tuturor datelor din contabilitatea unei firme (încasările și plățile, produsele aflate în stoc, taxele plătite, facturile emise și primite, înregistrările contabile etc.) într-un mod standardizat, care trebuie să respecte întocmai schema tehnică impusă de autoritatea fiscală.
Cursul practic de implementare SAF-T cartografiază noul sistem de raportare, fiind gândit ca un instrument de orientare care să ajute participanții să înțeleagă mai bine ce date au de raportat la ANAF și în ce mod.
Trainerii, specialiști cu experiență de implementare în zeci de proiecte de SAF-T pentru companii din diverse arii de activitate, vor prezenta informații detaliate despre procesul de transmitere a datelor financiar-fiscale către ANAF.
De asemenea, se va prezenta și modul în care se rezolvă problematici des întâlnite în construirea fluxurilor de raportare, extrase din practica lor de până acum.
Cursul este structurat în două părți, fiecare zi având trei ore de prezentări și explicații care vor detalia și diseca noul standard de raportare, finalizate cu o oră de întrebări și răspunsuri, în care trainerii vor răspunde direct nelămuririlor punctuale ale cursanților.
Înregistrare video prima parte a zilei de 6 septembrie. Înregistrarea cuprinde cursul susținut între orele 11 si 13.
Înregistrare video a doua parte a zilei de 6 septembrie. Înregistrarea cuprinde cursul susținut între orele 14 si 16.
Înregistrare video prima parte a zilei de 13 septembrie. Înregistrarea cuprinde cursul susținut între orele 11 si 13.
Înregistrare video a doua parte a zilei de 13 septembrie. Înregistrarea cuprinde cursul susținut între orele 14 si 16.