Am fost angajat la o firma de administrare imobiliara timp de aproape 30 de zile fara perioada de proba. Pe scurt sau intamplat urmatoarele: nu am semnat fisa postului,nu am semnat regulament de ordine interioara,nu am semnat fisa de protectia muncii si fisa psi,am fost angajat ca administrator tehnic pentru o anumita cladire si trimis timp de 2 saptamani la o alta cladire de la care pleca administratorul si care trebuia preluata de alt coleg prin proces verbal,perioada de sedere la acest post sa prelungit cu inca 2 saptamani(corespunde cu plecarea in concediu a directorului tehnic -seful meu direct si revenirea acestuia la serviciu )
la inceputul careia am avut o intrvedere cu directorul tehnic si directorul general, unde acesta din urma afost instintat de activitatea pe care urma sa o prestez pana la venirea directorului tehnic din concediu si binenteles o informare despre locul de munca pentru care am fost angajat.Din acest moment lucrurile au luat o intorsatura ciudata,si anume: in continuare actele enumerate mai sus erau nesemnate ,ca sa nu mai spun ca la locul de munca provizoriu nu aveam nici o competenta nepreluand cladirea cu proces verbal,am inceput sa primesc ordine de la persoane care nu aveau competenta sau care reprezentau proprietarul cladirii (deci nu se faceau pe cale ierarhica),supervizorul de la curatenie si paza impreuna cu reprezentanta proprietarului mi-au sugerat sa desfasor o activitate de administrare a cladirii (nicidecum doar cea de mentenanta cu care fusesem insarcinat de diectorul tehnic) eu spunandu-le ca nu am competenta nepreluand cladirea cu proces verbal.Respectivii au luat raspunsul meu ca pe o ofensa si au purces la indepartarea mea prin diferite mijloace (am fost supus unui stres continuu atat eu cat si persoana de la curatenie,eram verificat de cei de la paza cand veneam si cand plecam de la serviciu acestea fiindui raportate supervizorului,mi sa facut raport de catre supervizor (nu am fost instintat de continutul acestuia) si multe altele.Drept urmare al acelui raprt am fost chemat de catre sefa de la resurse umane la o sedinta (culmea doar cu 2 zile inainte de venirea sefului direct din concediu).Vreme de 20 de minute am explicat situatia in care ma aflam (la insistenta mea mi sa adus fisa postului sa iau la cunostinta si sa semnez,care pana la final a ramas nesemnata si se afla in posesia mea in original cu semnatura sefei de la r.u. si stampila) ,toate bune si frumoase pan cand a venit o d-sra jurista plus supervizorul de la paza si curatenie si reprezentanta proprietarului cladirii (oare trebuiau sa fie prezenti ,cel putin ultimii 2 care nu aveau nici o competenta asupra mea),dupa care discutia a denaturat mi sau adus acuze nefondate(si chiar daca erau fondate nesemnand nimic nu puteam sa fiu tras la raspundere),tipete si amenintari la inceput voalate apoi directe,discutia mergand pe aceasta panta inca 2 ore la sfarsitul carora d-sra jurista mi-a spus sa-mi dau demisia cu art. 55 ,lit.b si sa zic mersi ca nu-mi fac probleme si mai mari.La capatul acestor 2 ore si jumatate, socat si uluit de ceea ce mi se intampla, am cedat (greseala mea) si am scris demisia.Ulterior pe decizie am observat ca poate fi contestata in istanta, ba chiar un prieten mi-a spus ca pot sa-i dau in judecata si sa cer si daune .
Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face.Va multumesc.
p.s.
Contestatia o pot face pana la 12 septembrie 2009