avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters100097

Activitate ContSters100097

Sunt divortata si am un copil.Tatal copilului nu munceste.Ar trebui sa primeasca copilul pensie alimentara?Daca ar munci cat la suta din venit revine copilului(nu mai are alti copii).Divortul a fost pronuntat in urma cu 5 ani(cand a fost stabilita o pensie pt un salariu de minim pe economie);tatal copilului nu munceste de 2 ani.
Răspuns la discuția SPOR VECHIME
Multumesc.Am uitat sa mentionez ca colegul mai tanar este finul sefului.Nu am crezut ca se tine cont si de rudenie.
Răspuns la discuția SPOR VECHIME
Multumesc mult pt raspuns.........din pacate primim un plan trimestrial si chiar am demonstrat ca desi suntem angajati cam in aceeasi perioada rezultatele sunt la fel.Cert e ca si penalizarea la trimestru se face in functie de salariul si de cat la suta din plan ai realizat.
Discuție SPOR VECHIME
Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti daca beneficiez sau nu de sporul de vechime.Mentionez ca muncesc din septembrie 1987 si nu se tine cont nicaieri de cei 20 de ani de vechime.Cum e posibil ca un coleg de-al meu angajat doar de doi ani (venit de pe bancile scolii si avand aceeasi functie cu a mea)sa aiba salariul mai mare decat mine cu 1000 ron.Societatea este cu capital privat si am venit prin transfer la ei doar de doi ani.Multumesc anticipat.