avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters100194

Activitate ContSters100194

Răspuns la discuția prins de doua ori beat la volan
in urma cu doua zile am primit o amenda de 200 lei pentru agresarea unei persoane.Ce voiam sa spun e ca persoana respectiva se multumeste doar cu amenda pe care am primit-o. Ma afecteaza aceasta amenda la cazul pe care l-am prezentat ? . Va multumesc .
De asta ma temeam ... am o amenda pentru pentru asta. Tipu nu a depus plangere. Ma afecteaza la cazul meu ?
Nu am antecedente penale .... amenzile contraventionale ma afecteaza intr-un fel ? .Si in perioada de suspendare numai faptele penale ma afecteaza ? Multumesc celor care deja mi-au dat un raspuns.
In seara de 4 mai am fost prins la beat la volan . 0,57 in aerul expirat si problema cea mai grava a fost refuzul probei de sange.permisul mi-a fost retinut la politie si inceperea urmaririi penale petru refuz. Asta nu m-a impiedicat sa ma urc si a doua oara ... asa ca la sfarsitul lui iunie .. am fost prins din nou .... 0.56 etilotest .. 1.10si 0.90 in sange ( de data asta aveam lectia invatata:D). Deci in concluzie ma pot astepta la ce e mai rau :sorry: . Nu am consultat un avocat pana acum si am tot auzit pareri care nu tocmai ma avantajau. Nici nu astept mila am fost vinovat si trebuie sa platesc. Ma astept la anularea permisului si ceva suspendare. Intrebarea este : E posibil sa iau executare ? ( sunt inca elev daca asta ajuta la ceva ) . Va multumesc:)