avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate SuperOty

Activitate SuperOty

Răspuns la discuția Preluare contract de inchiriere
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Preluare contract de inchiriere
Multumesc frumos pentru sfaturi. Inteleg ca nu poate fi cumparat un apartament pentru care exista un litigiu intre primarie si fostul chirias. Dar inchiriat poate fi in asemenea conditii?
Si as mai avea o problema: puteti sa -mi spuneti pe cat timp se face un contract de inchiriere pentru o locuinta sociala? Un an, asa cum mi-a raspuns ”doamna de la primarie”? si pe urma se prelungeste pe 3 ani?
Răspuns la discuția Preluare contract de inchiriere
Multmesc pt. raspuns. Cum pot afla daca apartamentul este sau nu revendicat? Ma pot adresa oficial undeva ca sa afla daca apartamentul este subiectul vreunui litigiu? Legat de pretul apartamentului, un notar eventual ar putea estima presupun cat valoreaza pe piata apartamentul. Exita o lege care sa stipuleze in niste anexe eventual pretul cu care se pot cumpara apartementele cu titlu de locuinta sociala?
Multumesc din nou, numai bine.
Am o problema legata de preluarea unui contract de inchiriere al unui apartament al primariei. Mi s-a propus sa preiau un contract de inchiriere al unul apartament locuinta sociala aflat in chiria primariei, la solicitarea mea de a primi locuinta sociala. Apartamentul are datorii restante la intretinere mari, de aproximativ 70 de milioane si penalitatile aferente. Ma intereseaza daca ma poate conditiona primaria cu plata acestor sume. Daca sumele sunt vechi de o perioada de aproximativ 5 ani, ele nu se prescriu cumva? Si ma mai intereseaza daca intr-adevar acest apartament locuinta sociala se poate cumpara usor, dupa ce achit toata suma, intretinerea si toate penalitatile, asa cum mi-a spus o "doamna de la primarie" Doamna respectiva mi-a sugerat ca apartamentul costa doar in jur de 30 de milioane (3000 de RON) si ca il pot cumpara "a doua zi dupa ce achit toata suma". Vi se pare credibil?
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri sau macar sa ma sfatuiti unde pot sa capat niste raspunsuri pe care sa ma pot baza. Multumesc anticipat.