waw, dupa 30 de ani???? pai propietarul meu are deja 92 de ani, dupa inca 30.... oare nu se intreaba nimeni de ce proprietarul ap are o suta de ani?????
A FOST VECIN CU PARINTII MEI, IL CUNOSTEAM PE DEFUNCT, IAR AP ERA GOL, TATAL MEU AVEA GRIJA DE EL. AM VB CU UNUL DIN FRATI SI MI-A DAT VOIE SA STAU IN EL PLATIND O SUMA MODICA, EI NU AU MAI VENIT SA IA CHIRIA, EU AM PUS TERMOPANE, AM PUS USA NOUA, L-AM IZOLAT TERMIC...IMI PLATESC DATORIILE PE NUMELE DEFUNCTULUI, INCLUSIV IMPOZITUL
NU AM NICI UN FEL DE CONTRACT SCRIS CU FRATII DEFUNCTULUI. IAR PE EI NU I-A MAI INTERESAT DE CHIRIE DE MAI BINE DE UN AN. MULTUMESC MULT PENTRU INFORMATII SI AJUTOR!
defunctul nu are nici copii nu a avut nici sotie. ma gandeam ca daca nu s-a dezbatut succesiunea este vreo lege care ap trece in proprietatea statului dupa nu stiu cat timp. apoi eu stiam ca daca platesc impozitul cu numele meu timp de 3 ani.... as avea o sansa. multumesc
Locuiesc cu chirie intr-un ap al carui proprietar a murit in urma cu 10 ani. Platesc chiria fratilor lui. Vine acasa curentul pe numele lui, de la fisc tot pe numele lui (decedatului) si totul e pe numele lui. Ce inseamna asta? Ca nu s-a facut succesiunea? Daca nu s-a facut, eu am vreo sansa sa cumpart apartamentul, sau ce pot face ca sa am acces la el, sa il cumpar.. ceva, sa intru in proprietatea lui. Locuiesc in el de 3 ani. Mltumesc!