avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate LittleRux

Activitate LittleRux

Răspuns la discuția Despre pensia alimentara
Am depus plangerea unde am explicat situatia si am pus copie dupa hotararea judecatoreasca unde scria ca in urma divortului el este obligat sa plateasca pensie si tot ce trebuia,eu mai am un frate si lui ii dadea pensia alimentara si mie nu.Acum fratele meu a terminat studiile asa ca nu mai primeste pensie.Am fost chemata de curand la politie sa dau declaratie si el a dat o declaratie si pe baza declaratiei lui o sa dau si eu una,din cate am inteles.
Mi se pare destul de necorect ca aceasta suma pe care mi-o datoreaza sa mi sa plateasca tot in transe,oricum pensia mea alimentara a fost raportata la salariu lui,fratelui meu i-a fost platita pensia alimentara si mie nu.Cum as mai putea eu sa dovedesc ca nu a fost platita pensia prin rea vointa?Plus ca el a bagat de partaj,un om care n-are bani nu cred ca poate sa deschida un proces fara bani,acolo trebuie avocat,de platit niste taxe si etc.(stiti mai bine dumneavoastra)
Buna,am 17 ani si parintii mei au divortat,actiunea de divort a fost inaintata pe 03.09.2008.Mi s-a stabilit o pensie alimentara pe care tatal meu trebuia sa o plateasca din acea data.Se face un an imediat si eu am primit pensia alimentara doar ptr 3 luni,am facut o plangere si astept sa vad cum se va solutiona.Intrebarea mea este daca suma de bani care trebuie sa mi-o dea pe lunile neplatite se va face toata deodata sau mi-o va da in cateva "rate"??Ma tot suna si imi spune ca nu voi vedea banii aia de la el toti deodata...vreau sa stiu daca e adevarat.Pensia neplatite o va achita toata deodata??
Multumesc!