avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters101026

Activitate ContSters101026

E vorba de cheltuieli curente? (curent, gaz, apa, etc>)? Pe acestea le poate plati fara probleme.
Dar noi putem sa-i cerem banii pe care i-am adus in casa? Cei 45000+25000 de euro?
Ma scuzati , dar ce inseamna "daune interese"?
E un soc pentru mine raspunsul dumneavoastra...E exact lucrul de care m-am temut cel mai mult...#-o
Cu toate ca actul de vanzare-cumparare al casei a fost intocmit intre noi si fostii proprietari ai casei(cu mentiunea ca mama este uzufructar)?
Si daca asa stau lucrurile, noi putem solicita despagubiri procentuale cu investitiile facute?Am avut un apartament lux...iar acum vai de mine..

Buna ziua!
In urma cu un an mama mea ne-a batut la cap( pe mine si pe sotul meu ) sa vindem apartamentul nostru, sa vanda si ea garsoniera ei si sa cumparam o casa. Ea a primit pe garsoniera 24 500 euro, noi am vandut apartamentul cu 45000 euro si am mai scos un credit ipotecar eu si sotul meu de 25000 euro.Toti banii i-am investit in casa. Casa este in proprietatea noastra, iar mama e uzufructar.
Acum au aparut probeme mari intre noi, am ajuns sa stam in camere si noi si fetita noastra de 15 ani ca sa "nu o stanjenim" si ne ameninta spunand ca daca nu ne comportam frumos ne va evacua.
Ar vrea sa domine, sa ne dirijeze vietile, pe cand noi abia traim si ne chinuim sa platim ratele de la banca. Facturile le platim noi.
Nu mai stiu ce sa fac, ma simt in pericol...Sotul meu e suparat pe mine caci eu l-am batut la cap sa acceptam aceasta varianta.
va rog frumos sa-mi spuneti daca mi-am pierdut munca de o viata si daca as putea sa ajung intr-adevar in strada fara nimic