avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate jonny_jonny

Activitate jonny_jonny

Draga AVLIL :

"Compania EOS KSI ROMANIA SRL este specializata in recuperarea datoriilor comerciale pe cale amiabila si judiciara, fiind autorizata ca operator de date cu caracter personal sub nr. 2585. Clientul nostru, S.C. ORANGE ROMANIA S.A, ne-a imputernicit sa luam toate masurile legale necesare pentru recuperarea debitului in valoare de ......
In caz contrar, ne rezervam dreptul de a trimite dosarul dumneavoastra cabinetului de avocatura partener pentru solutionare pe cale judecatoreasca si va informam ca datele legate de debitul dumneavoastra ar putea fi introduse de catre S.C. Orange Romania SA in baza de date a Biroului de Credit si in Preventel.

Va aducem la cunostinta faptul ca, in vederea recuperarii creantelor, SC EOS KSI ROMANIA SRL, in calitate de operator autorizat, prelucreaza date cu caracter personal conform Lg.677/2001, aceasta prelucrare fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la numarul 2585. Datele prelucrate sunt cele furnizate de catre debitor la data incheierii contractului sau sunt date obtinute din baze de date publice. Va informam de asemenea ca aveti drepturile prevazute de art.12-18 din Legea 677/2001 (dreptul de acces, de interventie, de opozitie, etc) pe care vi le puteti exercita printr-o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii noastre."

da..asa e ..nu are contract cu Eos..dar are cu Orange.,.si ati inteles mai sus legatura..

nu e vorba de nici un barbarism...a si mentioonat ca a mai primit notificari si carti postale....deci s-a incercat sa se ajunga la o solutie amiabila..

am mai spus asta..se pot emite oricand copii dupa contractele de credit sau..in cazul de fata..de abonament...se poate explica clar si frumos de unde vine suma asta .....trebuie doar (pt copie contract) sa se faca o cerere scrisa si o copie dupa BI ..si trimise frumusel la nr de fax 021 204 9297 (98)

De unde stiti dvs draga dna AVLIL ca e datoria prescrisa???Lucrati la Eos si nu stiu eu???

Se achita la Eos pt ca datoria a fost cesionata catre Eos...iar dna in cauza figureaza cu o datorie la Eos..nu la Orange.

Succes
Noroc cu dvs.....insulita salvatoare in bezmeticismul debitorilor rau intentionati-cu aura de sfant ...
nu stiu ce dracului s-ar fi facut fara dvs..
faceti presupuneri nefondate, gen:"Atitudinea din mesajul anterior al userului jonny_jonny arata exact cum procedeaza un agent de recuperari; lui nu i se aplica biblia si morala, el poate lua in balon, poate da telefoane la nervi si poate raspunde aiurea, lui i se permite. ....
...... jonny_jonny nu numai ca nu suporta anumiti debitori, insa daca ar fi de partea cealalta a baricadei nu s-ar suporta pe sine cu aceste procedee de abordare!
Cu alte cuvinte, daca nu e ca mine, e prost."...si pe langa asta,mai si aiurati intr-un ditamai comentariul ,fara nici macar o concluzie..#-o

noroc ca nu sunt multi care sa piarda vremea incercand sa priceapa ce a vrut dna cu probleme sa zica...

seara buna....=D>

Buna ziua

Multumim foarte mult pt sugestiile oferite.O sa tinem cont de ele,poate chiar Eos o sa-si schimbe total procedura de lucru:
- n-o sa mai dam telefoane
-n-o sa mai trimitem notificari
- n-o sa mai fim transparenti,si sa le explicam oamenilor ca platesc si penalitati de intarziere sau dobanzi
-o sa ne rugam la Dumnezeu ca oamenii sa inteleaga ca au datorii ce trebuie achitate.
Daca dvs considerati ca e mai bine sa va schimbati nr de telefon ,cand aveti o datorie....foarte bine..sa fiti sanatoasa:D
Multumim pentru lamuririle aduse ,referitoare la contracte,la creditori sau asiguratori:)
Am fi incantati sa faceti parte din echipa Eos.Sunt ferm convins ca sprijinul dvs va cantarii foarte mult in activitatea de recuperare creante.

O zi buna sa aveti=D>
1.Nu cred ca am mai vb de spre acest subiect...daca se suna la vecini...in mod sigur nu se explica motivul pt care s-a apelat...(ca debitorul in cauza ar avea vreo datorie la banca sau factura neplacuta..)..ci doar ca se incearca sa se ia legatura ..doar atat...ca oamenii care raspund au auzit de EOS si ca stiu cu ce ne ocupam noi..asta e partea a doua..daca v-ati achita datoriile la timp sau daca nu v-ati schimba nr de telefon..nu ar suna nimeni la vecini sa va puna intr-o situatie neplacuta ...
2.din pacate...lucrurile nu sunt chiar asa de simple..(cu toate ca as vrrea sa-i execut pe multi dintre ei..)
nu poti sa-i trimiti omului o notificare si apoi sa-l executi..poate nu o primeste..poate ai e rusine..poate nu-i place vocea mea..sau modul in care l-am abordat.......poate nu intelege in ce situatie se afla...sunt multe situatii
Buna Ziua
In primul rand,vreau sa va mentionez ca eu sunt unul dintre angajatii EOS...ce ma surpirs cel mai mult la topicul asta este faptul ca oameni..ca dvs care-si amintesc dupa nu stiu cat timp ca au o factura sau o rata nepplatita la banca....in loc sa-si analizeze clar veniturile si cheltuilelie..si ulterior sa stea de vb cu un consultant pt o o solutie optima in conditii amiabile,...casca gura la ametiti precum Meat Loaf, Krissia sau Gabriele care stiu exact cand au fost cesionate dosarele dvs..cand se prescriu si ce actiuni se pot intreprinde pt recuperarea datoriilor....e trist...e foarte trist ca se intampla asta.
Eu lucrez dosare Brd...si sincer..nu prea amintesc debitorilor de executare silita sau mai stiu eu ce masuri drastice.pt ca multi dintre ei inteleg ca au o datorie ce trebuie achitata si ca nimeni nu-si doreste sa se ajunga la situatii mai neplacute..si credeti-ma pe cuvant.ca sunt si cazuri din astea...(de curand au fost scoase la licitatie 5 case )...
e adevarat ca dupa 3 ani ..datoriile se prescriu..si credeti-ma ca noi cunoastem foarte bine procedurile legale de recuperare a datoriilor...ceea ce am obs este faptul ca nimeni din cei ce si-a dat cu parerea..nu a mentionat ca ar vrea sa achite...ei bine dragii mei..genul asta de oameni ma scot pe mine din sarite..
in primul rand..nu se apeleaza cu nr ascuns....se apeleaza dintr-o centrala...iar daca toti ce si-au dat cu parerea..s-a intamplat sa foloseasca Cosmote.....stim ca pe Cosmote nu ne apare nr de pe care sunam..

2...se pot reemite oricand notificarile de cesiune a dosarelor dvs,astfel se poate vedea clar care este suma pe care o datorati si din ce e compusa: debit principal,penalitati,dobanda legala
3..schimbarea nr de telefon sau schimbarea adresei ,fara sa atentionezi banca ,sau imputernicitul cu recuperarea datoriilor..nu este o solutie prea buna pt dvs..
4.ceea ce majoritatea dintre dvs nu stie sa faca,este sa NEGOCIEZE..noi stim ca e criza financiara..stim ca sunt oameni ce raman fara loc de munca......ceea ce nu intelegem noi este ,de ce credeti ca noi nu am putea pricepe ca nu aveti bani sa platiti???asta e si motivul pt care vi se fac esalonari.
5.neeachitarea facturilor la telefonia mobila atrage dupa sine o prezenta continua in Peventel...sau Birou de Credite,in cazul datroiilor la banca
6.datoriile se mostenesc,la fel ca si bunurile
Eu ,si colegii mei,intotdeauna am optat pt o relatie de prietenie intre noi si debitori...eu am debitori care ma suna din afara tari,nu doar sa confirme platile facute..sau sa-mi explice ca luna asta nu pot trimte bani..ci sa ma intrebe ce mai fac,sau cum mai merg lucruile prin tara..

Daca ati optat sa ignorati telefoanele primite,notificarile sau mesajele lasate prin vecini(asta in cazul celor ce-si sch nr de tel)..va spun prieteneste ca nu asta este solutie pt problemele dvs..
Analizati-va concret veniturile,cheltuielile si incercati sa economisiti bani!
Achitati-va datoriile la banca sau la telefonul mobil!