avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate claudiut

Activitate claudiut

noi elemente, am vorbit azi la taxe si impozite, au procesul verbal in original, dar nesemnat si o confirmare de la posta dar fara stampila postei sau semnatura mea de primire, doamna de acolo zice ca agentul i-a transmis ca aia e confiramarea de primire a p-verval si ca trebuie sa-mi impuna respectiva suma.... bineinteles ca doamna i-a zis ca nu are cum sa fie aia considerata confirmare de primire dar a fost obligata sa inregistreze amenda. daca iau copie pv si copie la asa zisa confirmare si depun contestatie la judecatorie in baza art 14 din og 2/2001 am sanse sa mi se anuleze amenda si sa pun agentul care a intocmit pv la plata cheltuielilor?

va multumesc!
imi cer scuze din viteza am scris 3600 este vorba de 360 ron, problema este alta, cum s-a inregistrat la taxe daca nu am semnat de primire nimic? si ce pot face in acest sens?
buna ziua,

in data de 12.06.2009 mi s-a intocmit un pv pentru ca nu am avut prmisul si buletinul asupra mea fiind sanctionat cu o amenda de 360 ron. procesul verbal nu mi-a fost comunicat sau afisat, deci nu exista nicio semnatura de primire. azi am primit prin posta de la taxe si impozite prin care mi se comunica faptul ca am de plata suma de 3600 ron.
cum este posibil acest lucru?
cum pot sa contesta acest lucru?

va multumesc!