avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate ionutcostin_2005

Activitate ionutcostin_2005

Sa inteleg ca prin ce imi spuneti dumneavoastra eu pot singur cere tribunalului dizolvarea societetii?
Cam cat dureava acesta procedura?
Va multumesc
aceasta hotoarare se ia in urma adunarii actionarilor?
cum putem face dovada ca ne-am adunat doar doi dintre asociati ?
care sunt pasii de urmat pana la inchiderea firmei?
aceasta adunare poate avea loc si in alta parte decat la sediul societatii?
in actul constitutiv nu prevede nimic in legatura cu adunarile asociatilor
daca nu mai platesc nimic la stat nici un impozit se poate inchide firma de catre registrul comertului?
Va multumesc si sa salut su stima ionut
aceasta hotoarare se ia in urma adunarii actionarilor?
cum putem face dovada ca ne-am adunat doar doi dintre asociati ?
care sunt pasii de urmat pana la inchiderea firmei?
aceasta adunare poate avea loc si in alta parte decat la sediul societatii?
in actul constitutiv nu prevede nimic in legatura cu adunarile asociatilor
daca nu mai platesc nimic la stat nici un impozit se poate inchide firma de catre registrul comertului?
Va multumesc si sa salut su stima ionut
In primul rand vreau sa va salut si sa va multumesc celora care ma veti ajuta sa rezolv problema mea. Sa va spun espre ce e vorba in octombrie 2008 m-am asociat cu alti doi baieti si am facut un srl cu domeniul de activitate lucrari de constructii si finisaje asa pana in ianuarie 2009 a mer dar de atunci ne-a lovit criza unul dintre asociati a plecat in spania si nu mai dau de el celalalt asociat a ramas in sibiu unde este si firma iar eu care sunt si administrator m-am mutat in bucuresti mentionez ca fiecare dintre noi detinem 33.33% din actiuni . Eu si cu asociatul din sibiu vrem sa inchidem firma ptr ca deja nu mai functioneaza si nu mai incaseaza nimic al treilea asociat care a plecat in spania nu a vrut sa ne ajute sa inchidem firma atunci cand a plecat in ianuarie 2009 si acum sunt disperat ca nu mai pot plati taxele si impozitele la stat si nu stiu cat ma va mai ajuta si contabila care imi tot face bilanturile si nu am mai platit-o di decembrie 2009 .Va rog sa imi spuneti ce este de facut in situatia asta ptr a inchide firme? (Mentionez inca odata nu mai dau de celalalt asociat din spania , nu mai stiu nimic de el ) Va multumesc si astept raspuns