Nu prea inteleg de ce nu ati ridicat aceasta problema inainte sa semnati. In tot cazul, demersurile pentru recuperarea TVA se fac potrivit unei proceduri prevazute de lege, nu e nevoie sa repetati in contract.
Inca nu am semnat contractul, doar am cerut o copie ca sa il studiez mai intai inainte de al semna. Ma intrebam doar daca nu este prea putin specificat si daca este suficient.
Am si eu o intrebare legata de CVC. In sfarsit constructorul de la care am achizitionat apartamentul a fost de acord sa returneze diferenta de TVA de 14%. Singura problema este ca in CVC este trecuta o clauza care spune ca imi va returna diferenta de TVA doar cand acesta isi va primi banii de la stat si cam atat. Nu ar trebui sa fie umpic mai expliciti? Eu ma gandeam ca aceasta clauza sa fie umpic mai precisa, ceva de genu :"constructorul este obligat ca in termen de "n" zile de la semnarea contractului sa faca demersurile necesare pentru recuperarea diferentei de TVA conform legii "x", normelor "x", etc, si sa faca dovada acestora". Dumneavoastra ce credeti?