avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate suka

Activitate suka

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
i did it tooooooooooooooooooooooo
am inteles
dambovita nu a dat la bucuresti? ca vad ca la ei s-au afisat rezultatele, deci s-a corectat si bucurestiul, trebuie doar sa treaca notele intr-un tabel-probabil.
asa de mult dureaza??
felicitari!!!!!!!!!!!!!! sper sa zic si eu asta marti=D>
50 de admisi din 148, deci cam 33%
:O:stunned:
asta se intampla unuia din 100 zic eu.. eu cred ca putea sa ii puncteze ceva si din lucrarea lui. macar la garantia vanzatorului, era ca si cum ar fi dat un caz, explicat fffffff pe larg:(
sper sa nu fie asa stricti peste tot:((
cum pot sa dea note de 1?? chiar asa nu au putut sa puncteze nimic, nimic din lucrarea respectiva? si nu sunt doar 1, 2 cu note d-astea! Macar daca ar fi cativa, am zice ca s-au dus la nimereala si nu au nimerit pe subiecte.. totusi, mi se pare imposibil sa nu scrii absolut nimic si sa iti dea doar punctul din oficiu.. :stunned:
pe mine ma sperie f tare rezultatele astea
au fost ok subiectele, dar destul de mult.. astea 4 ore ma obosesc rau de tot, mai ales ca am venit de la 8 si ex a inceput abia la 9 30. deci o ora jumatate in plus fata de alea 4.. cam mult.
Nu ma plang ca am putut scrie mult, dar a fost destul de multa materie, de la 2h in sus m-a durut mana rau de tot.. si cand ma gandesc ca mai urmeaza inca 4 probe...!
La inceput m-am bucurat ca se dau probele in zile diferite, dar nu ma credeam ca astea 4 h o sa fie asa obositoare.
abia astept sa terminam..
fratilor nu va mai pregatiti de pe acuma sa ne zicem la revedere, mai este o zi plina pana la examenB-)
mai scrieti ca sa mai luam si noi o pauza, mai citim ce scrie unul, altul. e deprimant sa ne uram de pe acuma "bafta!", mai este timp ptr "spor la invatat!"!! cel putin ptr mine e valabila treaba, eu ingras porcul bine de tot in ajun:strong:
damora_hermosa a scris:

Vorba aceea: "invatati, invatati, invatati!"

continuarea e.. daca nu merge, nu fortati!. :giggle: