va rog sa-mi spuneti daca pe langa cei 16% si cei 5,2 % care merg la finante si sanatate in numele meu, in cazul unui contract de prestari servicii dintre o societate si o p.f.(nu p.f.a.) mai merg din partea societatii cota de 5,5% tot pt sanatate
imi puteti spune daca trebui sa inregisrez un contract de prestari servicii intre o s.c. si o p. f.(nu p.f.a.) la finante? de unde iau decizia de impunere?
pentru o copie a deciziei de impunere unde ma adresez? imi trebuie pt dosar indemnizatie crestere copil in legatura cu acest contract prestari servicii
va salut,imi puteti spune in cazul unui contract(conventie civila) intre o societate si o p.f.(nu p.f.a.) cum sunt platit? prin dispozitie de plata sau stat de plata?
acest contract se inregistreaza la finante? trebuie sa cer o decizie de impunere?
am inteles. prin contraziceri argumentate descoperi omul care are experienta problemei si adevaratul sens al legii.multumesc
v-as mai putea intreba daca stiti ce ar trebui sa primesc de la o firma colaboratoare in cazul unui contract de prestari servicii stat de plata sau dispozitie de plata ?
luna martie 2009 e intreaga(am mai mult de jumatate lucrata),luna februarie e doar de 3 zile dar conform llegii luna cu mai putin de jumatate e intreaga doar o singura data. in total 12 luni. am dreptate sau nu?