avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate anbo

Activitate anbo

Răspuns la discuția recuperare talon
Multumesc pt interes in primul rand.
Eu am masina de anul trecut, dar proprietarul este plecat din 2003 din tara.
Din cate am vorbit cu familia masina este inca pe numele proprietarului respectiv.
Eu am contract de vanzare-cumparare cu intermediarul in care se precizeaza toate datele masinii.
Tot atunci am primit cartea masinii si talonul.
Momentan talonul este la politie, deci am ramas doar cu cartea masinii.
Toate taxele sunt in regula, am rezolvat inclusiv partea tehnica pentru care mi-a fost luat talonul. Dovada este stampliata si de RAR, dar a fost valabila doar 15zile.
Intermediarul nu este de gasit.
Cred ca din exprimarea mea s-a interpretat gresit situatia. eu am masina de anul trecut, proprietarul e plecat din 2003. Oricum multumesc pentru raspuns.
Multumesc pt raspunsuri, am incercat sa iau legatura cu proprietarul inca de atunci.
am lasat familiei nr meu de tel dar inca nu a venit in tara.
In tot acest timp am facut inspectia tehnica si tot ceeea ce trebuie pt ca sa pot circula dar nu a fost nevoie niciodata de proprietar.
Imputernicire nu vrea sa trimita si nici familia ramasa nu vrea sa participe in nici un fel.
Puteti sa ma puneti in tema cu celelalte variante?
multumesc anticipat.
Buna ziua!
sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am intrebat) care sunt conditiile in care trebuie sa cumperi o masina. Am facut contract de vanzare cumparare cu acest intermediar, mi-a dat talonul si cartea masinii si nu am reusit sa dau de proprietar deoarece este plecat din tara din 2002.
Am circulat cu masina in tot acest timp pana cand la o razie mi-a oprit politia talonul datorita unei defectiuni constatate in trafic (aveam un far exfoliat).
Am primit o dovada sa circul inca 15 zile, intre timp am remediat problema cu farul dar cand am vrut sa ridic talonul de la ploitie nu am putut pentru ca nu eram eu proprietarul din acte.
cum as putea sa procedez pentru ca sa imi recuperez talonul?
va rog sa ma ajutati cu un sfat.
multumesc anticipat.