avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate primaria

Activitate primaria

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
buna! e adevarat ca nu mai avem timp sa intram de acum inainte...
eu sunt franta de oboseala, fac naveta 140 km pe zi si inca nu m-am obisnuit.
la instanta atmosfera e una placuta si colectivul e super asa ca sunt incantata.
o sa intru in sedinta din septembrie.
HI! ce mai stiti de decrete? sper ca se publica azi...!
am sunat la barou si mi-au spus ca daca nu se publica azi mai platesc cote pe o luna #-o, fara decret nu pot sa cer trecerea pe tabloul avocatilor incompatibili...
Chiar asa... pentru o zi sau doua nu as mai plati cote pt. o luna si asa somez de vreo trei ....X-(
mai stiti ceva nou despre numiri?!
eu chiar m-am saturat sa stau toata ziua cu ochii cascati pe net!!!!X-(
nu ne spune si noua cineva ce se intampla?!!!
am ajuns la capatul rabdarii....X-(
felicitari!
ar fi f. bine sa faceti cursurile odata cu noi! si sa incepem in acelasi timp..
oricum va asteptam cu drag la treaba!...chiar daca veti veni mai tarziu...
marada a scris:

acum m-au sunat de la CSM. vineri la ora 10 sa fim prezenti cu un act de identitate pentru repartitii

catalin3, cris28, maranda, s.a., !!!!!!!!!!!!!
ati fost la repartitii?
ati aflat ceva nou? s-au luat toate posturile? cand o sa incepeti treaba?
nu vreti sa ne spuneti nimic!!!! sau sarbatoriti acum!!!:vishenka:
danettei a scris:

eu sunt din timisoara. m-au sunat si pe mine. aceeasi perioada, aceeasi locatie-bucuresti. am intrebat de decontarea transportului si mi-au spus sa ne interesam la parchete si instante, care ne vor deconta probabil transportul, dar in functie de fondurile disponibile.

Se vor deconta in baza legii 303/2004 art. 80 (6 calatorii in tara dus intors)
carmen_miron a scris:

Eu inca mai sper si invat ... Doamne Doamne poate ne va ajuta :worthy:

imi pare f. rau pentru voi:sorry:
este f.greu sa inveti in conditiile astea (incertitudine)
nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa nu se organizeze examenul dupa ce am asteptat atat sa fac vechimea si m-am pregatit...

dar trebuie sa fiti optimisti:
pe de alta parte, daca se vor modifica codurile de procedura (cum se preconizeaza) se va schimba organizarea instantelor si vor fi alte scheme privind posturile de magistrati - asa ca spor la invatat si doamne ajuta!
cris28 a scris:

Am facut o greseala regretabila #-o si-mi cer scuze! Multumesc primaria de faptul ca mi-ai atras atentia! Se mai intampla desi nu ar trebui! Mea culpa :">!

nu era o critica, am spus-o cu titlu informativ, nu trebuie sa te superi...:sorry:
cu totii mai gresim...:(
legat de subiectul cu examenul din toamna sunt si eu aceeasi parere cu gigi8 - nu cred ca se va mai organiza - din cauza lipsei de bani....
de altfel cred ca acesta este si motivul pentru care se intarzie numirea noastra...

si mai aveti in vedere propunerea csm de modificare a legii - in sensul reprimirii in functie a fostilor magistrati care si-au incetat activitatea in ultimii 5 ani din motive neimputabile, la cerere - varianta care pregateste un val de intoarceri in campul muncii daca se vor recalcula pensiile...
atunci chiar ca nu vor mai fi locuri vacante:sorry:

in ceea ce priveste functiile de conducere vacante, consider ca nu trebuie luate in calcul ca atare deoarece acestea sunt ocupate de catre magistrati care sunt deja in functie, fara a se elibera vreun post de magistrat....
cris28 a scris:

cred ca ne agitam cu totii de pomana. Am observat ca in sedinta de joi a plenului se va solutiona si chestiunea cu repartitiile absolventilor INM. Tot joi vor verifica indeplinirea conditiilor legale pentru ocuparea functiilor de judecator si procuror pentru cei care au beneficiat de continuarea procedurii si probabil ulterior vom fi chemati si noi la repartitii. Parerea mea sincera este ca vor trimite propunerile de numire toate odata, atat pentru cei care au promovat examenul din 21 martie cat si pentru absolventii INM. Nu stiu de ce am impresia ca asa vor proceda! Imi pare rau pentru voi toti cei care asteptati deja de mai bine de o luna!:( Rabdare si tutun ca altceva nu prea avem ce face!

judecatorii stagiari (absolventii INM) nu sunt numiti de presedinte ...
deci nu se va proceda asa in nici un caz...
doar dupa ce vor lua ex. de capacitate primesc decretele..