acum m-au sunat de la CSM. vineri la ora 10 sa fim prezenti cu un act de identitate pentru repartitii
eu sunt din timisoara. m-au sunat si pe mine. aceeasi perioada, aceeasi locatie-bucuresti. am intrebat de decontarea transportului si mi-au spus sa ne interesam la parchete si instante, care ne vor deconta probabil transportul, dar in functie de fondurile disponibile.
Eu inca mai sper si invat ... Doamne Doamne poate ne va ajuta :worthy:
Am facut o greseala regretabila #-o si-mi cer scuze! Multumesc primaria de faptul ca mi-ai atras atentia! Se mai intampla desi nu ar trebui! Mea culpa :">!
cred ca ne agitam cu totii de pomana. Am observat ca in sedinta de joi a plenului se va solutiona si chestiunea cu repartitiile absolventilor INM. Tot joi vor verifica indeplinirea conditiilor legale pentru ocuparea functiilor de judecator si procuror pentru cei care au beneficiat de continuarea procedurii si probabil ulterior vom fi chemati si noi la repartitii. Parerea mea sincera este ca vor trimite propunerile de numire toate odata, atat pentru cei care au promovat examenul din 21 martie cat si pentru absolventii INM. Nu stiu de ce am impresia ca asa vor proceda! Imi pare rau pentru voi toti cei care asteptati deja de mai bine de o luna!:( Rabdare si tutun ca altceva nu prea avem ce face!