avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate bt95cri

Activitate bt95cri

In procesul de divort, ca martor a fost audiata mama mea. Motivul divortului, a fost acela ca fosta mea sotie, mi-a tainuit valoarea totala a creditelor si numarul bancilor la care era datoare la data casatoriei. Abia dupa 8 luni am aflat ca era datoare la 8 banci si valoarea totala a creditelor la data casatoriei era de 428 milioane lei, fara dobanzi, adica vreo 700 milioane cu dobanzi. Mama mea a afirmat ca ea era datoare cu aproape un miliard, tinand cont ca fosta sotie era datoare si la persoane fizice, afirmatii facute justificat, daca tinem cont ca aflase de la mine, dar si din spusele fostei sotii. Dupa pronuntarea divortului, fosta sotie a facut o plangere penala impotriva mamei mele, pe motiv de marturie mincinoasa in procesul de divort si ca a calomniat-o, prin afirmatiile ei, ca era datoare cu aproape un miliard, la data casatoriei, ca de fapt ea nu avea decat 330 milioane cu dobanzi cu tot. Intre timp, mama a fost avertizata de catre fosta sotie ca va fi data in judecata pentru martuire mincinoasa si va plati scump acele afirmatii calomniaose.In momentul cand mama a primit acasa citatie sa se prezinte la politie pentru a da declaratii, mama mea a facut un soc si imediat accident vascular cerebral, fiind nevoit sa o internez de urgenta in spital si avertizat de catre medici, ca orice soc emotional ii poate crea mari probleme de sanatate ireversibile. Fiind internata, politistul care se ocupa de acest caz, m-a informat ca daca mama nu se va prezenta la audieri, o va aduce cu mandat si chiar in catuse , daca este cazul. Atunci, am procedat prin a da eu o declaratie ca martor in favoarea ei si am prezentat apoi toate documentele privind internarea ei, si recomandarile medicilor, tratamentele , etc, care au fost depuse la dosar. Dupa o perioada de timp , am primit instiintare de la Parchet, prin care s-a dat NUP.
Astazi, dupa 2 ani, cand aproape se finalizeaza procesul de partaj, am obtinut expertiza creditelor anterioare casatoriei, ale fostei sotii din care reiese ca ea avea la data casatoriei, datorii la banci in valoare de 428 milioane lei fara dobanzi, cam 730 milioane cu dobanzi. INTREBARE: Se poate ca mama mea sa o dea pe fosta sotie in judecata pentru denunt calomnios,avand in vedere ca a ramas cu sechele in urma accidentului vascular cerebral suferit? mentionez ca reaua credinta ce o caracterizeaza pe fosta sotie, s-a materializat si cu plangere penala si impotriva mea, prin care afirma ca as fi amenintat-o cu moartea prin sms uri, dar acestea s-au sters automat dupa o perioada, datorita cunostintelor mele de informatica si cu ajutorul serviciilor speciale. Apoi a dat un interviu la ziar si m-a acuzat ca as fi incercat sa i violez fata in scara blocului si ca asa ii voi face si mamei ei(adica fostei sotii), ca a facut plangeri la politie si politia nu si face datoria. Precizez ca ea e vaduva cu 2 copii, profesoara si ca inaintea mea, a mai avut 2 soti si ambii au decedat sub varsta de 30 de ani, unul s-a sinucis si al doilea a murit de inima. Eu m-am imbolnavit de diabet de cand ma tot judeca cu ea.
Multumesc pentru rabdarea de a citi randurile mele.