am intrebat pt ce sunt chemat si mi s-a spus pt incalcare hot judecatoreasca program vizitare in mod repetat. deci ce infractiune? atata timp cat era doar comunicare si a fost doar de 2 ori din care o data m-au primit in casa avand cadoiuri la mine?!? hot nu era def si irev!!! m-a deranjat tonul politistului. si faza cu penalul
am intrebat de dimineata un avocat daca pot sa patesc ceva si mi-a spus ca nu. dar am vorbit cateva ore mai tarziu cu javra (imi cer scuze pt limbaj) aia de polititst la telefon imi vorbea de parca gata eram infractor si 90% eram la puscarie. m-a cam speriat nenorocitul. trebuie sa recunosc.
nu e vorba de nici o incalcare de program de vizitare sau a hotararii:
1. fosta a depus plangere ca eu tot veneam sa vad copilul in perioada 1-29 august. in acel moment era doar comunicarea primita in 29 iulie fara sa fie decizie definitiva si irevocabila aceasta urmand sa devina def si irevocabila in 29 august in termen de 30 de zile de la data comunicarii daca nici una dintre parti nu apel apel. nu am facut nu m-a interesat...
2. este total fals ce delcara ea intr-un mod MINCINOS si ABJECT probabil o pune pa mama ei ca martor nu m-ar surprinde am fost doar de 2 ori. o data de ziua lui. si inca o data nu mai tin minte exact cand. deci nu am incalcat nimic. am respecatat pana si comunicarea nefiind decizie def si irev
3. polititstul ma ameninta ca daca nu vin sa dau o declaratie o sa am probleme ca el intra in concediu de maine (vineri) si inchide cercetarea urmand a o trimite la penal fara declaratia mea si ca o sa am probleme.. i-am spus sa-mi trimita citatie. el nu ca nu are cum. el face doar invitatie. cei de la penal fac citatii. PENTRU CE PENAL?!!!! pana la urma cred ca fac plangere la superiori. pentru ca nu inteleg in primul rand decizia nu era definitiva si irevocabila si cu toate astea eu am respectat tot ce scria acolo ERA DOAR COMUNICARE!!! cu 2 exceptii enumerate mai sus 6 august si 14 august iar in urma plangerii facut de fosta sotie la politite ma freaca politistul la icre ca o sa am probleme daca nu ajung cum zice el lal telefon pana vineri la ora 10 cel tarziu! eu i-am spus ca nu ma duc fara citatie sa ma lase in pace. am procedat corect? CE POT SA PATESC?
mai are cineva sfaturi? idei?
nu stiu daca postez unde trebuie si imi cer scuze dinainte. ma cam grabesc si nu am timp sa caut prin forum :D.
fosta sotie mi-a facut plangere ca nu respect programul de vizitare al minorului. mai exact am fost de 2 ori o data de ziua lui ii cumparasem o bicicleta si o data in alta zi...in conditiile in care nu era decizia definitiva si irevocabila. aveam doar comunicarea eliberata in 29 iulie, urmand ca decizia sa devina def si irev in 29 august. avocatul mi-a spus ca nu pot pati nimic dar polititstul de proximitate unde a facut plangerea imi vorbea de parca eram cel mai mare infractor de pe pamant. ca va da la penal sesizarea. ideea e ca nu pot ajunge datorita programului la orele pe care mi le zicea el. i-am spus sa-mi trimita citatie. el ca nu poate. ca trimite doar invitatie. sa vin intre 8 si 16. i-am spus ca ii trimit declaratia mea prin fax, mail satelit curier ce vrea el. dar degeaba bine stiu ca nu e legal asa ceva...dar ca sa vada ca sunt de buna credinta. o tinea pe a lui si facea pe desteptul cu penalu' ca imi venea sa bag mana prin telefon sa-i smulg buzele. intr-un final i-am spus ca fara citatie nu ma duc ca nu am timp de pierdut dat fiind si natura meseriei si timpurile pe care le traversam (lucrez la o banca) pentru toate porcariile inventate de fosta sotie. mi se poate intampla ceva?!?! multumesc.
MENTIUNE
fosta a declarat ca eu am incalcat in mod repetat hotararea care de fapt era doar comunicare, lucru mincinos de altfel. am fost doar de 2 ori o data de ziua lui in 6 august cu cadou o bicicleta, trening adidasi etc si m-au primit in casa si o data in 14 sau 16 august. nu are prea mare importanta. imi vine sa plang de ciuda ca vrei sa faci ceva frumos pt copil de ziua lui si te trezesti cu plangere ca nu respecti programul de vizitare ...SI IN TIMPUL COMUNICARII deci nici macar nu era decizia def si irev si politistul ala de proximitate parca intalnise cazul vietii lui asa vorbea iar eu cel mai mare mafiot :))) acum imi vine sa rad cat de penibili sunt unii oameni.