avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate Ivan_a

Activitate Ivan_a

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
care 9 si 10 mai.. Notele alea se da numai pe pile, ce voi nu stiati? nu mai blamati asa si ala e curaj. la pile huo!! ca astea nu si le poate permite oricine, ce dreaq#-o
E una langa mine care a venit meru cu copiute direct pe subiecte, mai sa dea! nimereala? ei dreaq:O Si nimeni nu a mai avertizat-o nimeni! eu ca ma scarpinam au sarit cu gura pe mine...Hai s-o lasam balta! asta e romanica, ai pile poti, n-ai pile risti! si e de kk ca ti se mai urca in cap si colegii....:( in locsa fim uniti ca piata face diferenta, nu un examen
nu-i adevarat, ca nu merge deloc#-o#-o Au facut ceva astia, nimic nu merge.am lasat-o balta! o fi facand si aia la fel ca mine sa lungeasca sub pana se rupe :))
Am auzit ca si la bv ct si ph e la fel, nu merge
cum a fost cu supravegherea anul trecut?
am mai intrebat o data. :sorry:
pana si la inm puteai sa faci miscari si cu dotatii, doar n-o fi asta mai cu mot
si eu vreu sa stiu despre supraveghere. Cred ca multi avem nevoi. ne zice si noua cineva? ca doar nu o fi un argument tabu..ca toata lumea stie, nu suntem la bac, am trecut prin licenta, nu suntem tampitzi si in timpul asta scurt pe ce sa te bazezi...

macar pe mp