avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate keep

Activitate keep

sal all,
Am comis o si eu, ma oprit politia in Bucuresti pe la 3:40 si m-au testat, rezultatul 0,64 mg/l in aerul expirat, m-au dus la IML unde mi s-au recoltat 2 probe una la 4:25 si resp la 5:25, cam cat credeti ca poate sa imi iasa, orcum am citit in mare cam toate topicurile , dar nu seamana cu cazul meu, am baut 1 bere si 150 ml de votca si am mancat niste castraveti murati ca stiu ca de la acestia creste, de la ora 11:30-3:00, imi regret fapta pt ca orcum e prima abatere si ultima dar nu vreau dosar sub nici o forma.....ce pot sa fac?
A precizez ca nu am fost nici fff cuminte la recoltarea probelor, mi sa unflat mana de la injectie m am certat cu asistenta, i am zis ca o dau in judecata ca nu stie sa recolteze nici o proba, am mers dupa la spitalul de urgenta sa mi se faca o constatare....nu am vrut sa mi dea rezultatul, a zis ca trebuie sa l solicit de la IML orcum nu am inteles asta....si mai sunt si alte erori facute de politisti, dar nu vreau sa comentez asta, am mai spus am de 5 ani permis si e prima abatere....si chiar imi regeret fapta, cum trebuie sa procedez?