avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Activitate lore_danna

Activitate lore_danna

Răspuns la discuția SNG 2011
outofhere a scris:

In ce zona este hotelul? Cum se numeste?

Hotelul se numeste Neliss si este la 4 km de SNg, in zona Obor
Am gasit cazare la un hotel de 2 *- 180 E /luna +10 lei /luna internet, fara alte cheltuieli. O fi bine, o fi rau ... Am achitat avansul.. Pana la urma ii vb de 6 luni, trece repede timpul. La garsoniera imi cereau cel putin 200 E, plata in avans pentru 1-2 luni, trebuia sa achit si cheltuieli de intretinere. Daca era prin agentie, mai cereau si acolo 50% din chiria pe prima luna... Avantaj la garsoniera este ca are bucatarie si mai mult spatiu..
bitu11 a scris:

de decontat nu se deconteaza..am intrebat...dar nu m-au lamurit cu cuantumul bursei...doamana de la sng pe care am luat-o de la cafea -cred- a zis ceva de genul...in jur de 1000 ron...mai mult sau mai putin....si dupa care a precizat ca trebuie un card si un exras de cont cica la bcr...Acum eu nu zic ca nu ar fi bun 1000 dar daca de la 1000 se ajunge la 600.......:angry:

Cursantii ultimei promotii SNG- februarie 2010, primeau 700 lei, deoarece se taiase 25% din indemnizatie pe vremea aceea. Acum, cu siguranta indemnizatia nu este mai mica de 900 lei. Poate mai mare... Iar contul bancar oricum este necesar pentru virarea salariului dupa cele 6 luni.
georgeasca a scris:

Salut. Si eu am notat tot cu A sau F raspunsurile si s-au punctat. Am dat ex in feb 2010. Atunci imi facusem o mie de griji din cauza asta. Sper ca si data asta sa procedeze la fel. Bafta

Chiar s-au punctat. Ms mult pt mesaj.
daca se aduna punctajele subiectelor la o materie rezulta 10, nu se mai acorda punct din oficiu
Eu sunt la serviciu, nu pot deschide pagina sng, pana cand se fac contestatiile? Voua care intrebari vi s-au parut ca nu ar fi ok?
Mi-am calculat dupa barem, as avea 9 la civil 9 la organizare si 6 la penal; m-am incurcat rau la penal. Tu? ai fost la concurs? Ce -ai facut?
Buna, aveti idee daca am raspuns cu A sau F in loc de adevarat sau fals, este in regula?
Răspuns la discuția admitere sng
Argumentele tale referitoare la salarizare, etc, ma ajuta sa accept mai usor nereusita de la acest concurs. Eu cred ca numarul mare de candidati i-a determinat pe organizatori sa formuleze asemenea subiecte. Daca ar fi fost 200-300 de inscrisi, altfel ar fi fost subiectele. Oricum, nu mai avem ce face acum, decat sa asteptam rezultatele... deja ma doare capul:( :(