avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate Laura23

Activitate Laura23

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Buna ziua! A fost cineva sunat de CAB? Sau trebuie sa sunam noi? Pentru ca eu nu sunt din Bucuresti si as dori sa stiu daca primim locuinta de serviciu sau trebuie sa imi caut eu sa stau cu chirie? Stie cineva ceva? Multumesc
Buna seara! Stiti cumva de cand o sa incepem munca? ne suna ei si ne anunta sau trebuie sa sunam noi? :) Felicitari celor care au intrat!
ilinca003 a scris:

clar innebunesc!

s-a afisat :D
ilinca003 a scris:

astia cred ca isi bat joc de noi!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca descanta rezultatele....

si yo cred la fel... am inima cat un purice si ei tot ne tzin in suspans...oare ce e asa de greu de corectat?..daca ne tzin asa la proba practica, nici nu vreau sa stiu cum o sa fie la cea scrisa..
Stie cineva ceva ce se intampla de nu se mai afiseaza tabelul cu rezultatele?

camy18 a scris:

Laura23 a scris:

stie cineva cand au de gand sa afiseze rezultatele cei de la Bucuresti?

Se pare ca ne dau ceva emotii cei de la CAB.

da...asa se pare...desi au zis ca azi afiseaza tabelul pe internet si sa nu ii deranjam cu telefoane...
stie cineva cand au de gand sa afiseze rezultatele cei de la Bucuresti?
zin a scris:

Laura 23 oare la examenul din noiembrie ,la proba practica nu se mai dau note de la 1 la 10 ?
Nu mai inteleg nimica....nu se aplica articolul aceasta?

Nu cred.Note se vor da si la proba practica si apoi se face media cu nota de la proba scrisa.
ART. 12
(1) Proba practică se notează cu note de la 1 la 10 de către fiecare membru al comisiei de examinare. Nota 1 se acordă în situaţia în care punctajul obţinut este mai mic sau egal cu această notă.
(2) Pentru a fi declaraţi admişi la concurs sau, după caz, la proba practică eliminatorie, candidaţii trebuie să obţină cel puţin nota 7.
(3) După susţinerea probei practice, secretariatul concursului va întocmi şi va afişa tabelul candidaţilor admişi.
(4) La proba practică eliminatorie nu se admit contestaţii.
Am vazut in regulamentul afisat pt concursul din noirmbrie ca ar fi cu admis si respins la articolul 16,dar note se dau si trebuie sa fie minim 7.Apoi ,normal ca in dreptul fiecaruia scrie respins pt cei cu note sub 7 si admis pt cei cu nota peste 7.
ART. 16
(1) Examinarea candidaţilor se face prin susţinerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator sau de dactilografiere, precum şi a unei probe scrise, cu subiecte distincte, pentru posturile vacante de grefier cu studii superioare juridice sau pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii medii şi studii superioare de altă specialitate.
(2) Verificarea cunoştinţelor de operare pe calculator sau de dactilografiere se face de către comisia prevăzută la art. 11 alin. (2) şi se notează cu "admis" sau "respins". Candidaţii declaraţi admişi la proba practică eliminatorie participă la susţinerea probei scrise.
(3) Pentru concursul organizat în vederea ocupării posturilor vacante de grefier proba scrisă se susţine la următoarele discipline:
1. procedură penală;
2. procedură civilă;
3. organizare judiciară.

CAP. 4
Organizarea şi desfăşurarea concursului

ART. 16
(1) Examinarea candidaţilor se face prin susţinerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator sau de dactilografiere, precum şi a unei probe scrise, cu subiecte distincte, pentru posturile vacante de grefier cu studii superioare juridice sau pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii medii şi studii superioare de altă specialitate.
(2) Verificarea cunoştinţelor de operare pe calculator sau de dactilografiere se face de către comisia prevăzută la art. 11 alin. (2) şi se notează cu "admis" sau "respins". Candidaţii declaraţi admişi la proba practică eliminatorie participă la susţinerea probei scrise.
(3) Pentru concursul organizat în vederea ocupării posturilor vacante de grefier proba scrisă se susţine la următoarele discipline:
1. procedură penală;
2. procedură civilă;
3. organizare judiciară.
ART. 17
Subiectele de concurs şi baremele de corectare vor fi elaborate în ziua concursului şi vor fi transmise preşedintelui comisiei de organizare.
Subiectele de concurs vor fi multiplicate, puse în plicuri separate şi sigilate
La examenul din noiembrie proba practica se noteaza cu "admis" sau "respins" ..asa scrie la ei in regulament..

zin a scris:

La examenul din noiembrie cred ca va fi f f f mare concurenta.Eu m-am inscris cu o zi inainte de data limita si am aflat ca erau deja inscrisi peste 500 candidati.Din numarul inscrisilor, cam 20% poate si mai mult vor pica proba eliminatorie.Asa deduc eu din statisticile Curtilor de Apel.Apoi trebuie sa iei cel putin un 9 la proba practica si tot peste 9 la scris ca sa ai sanse sa intri pe acele locuri.Cred ca si acum ultima nota de admitere sare de 9.Am vazut la exam din septembrie candidati multi picati care la proba scrisa au avut 10,doar ca la practica nu au avut nota destul de mare ca sa aiba o medie cel putin 9,38, ultima medie cu care s-a intrat.
Eu deja sunt cam incordata in ce priveste examenul din noiembrie.Cata bataie de cap,cat am invatat de mult si cand te gandesti ca luptam pt. un salariu de mizerie.E ultima oara cand mai incerc sa dau pt. grefier,iar daca reusesc tot nu sunt implinita,pt. ca daca te gandesti ca esti pe un post pe perioada determinata si ca dupa ce stai 6 luni pe un salariu de debutant si te formezi, vine titularul postului si esti azvarlit din sistem. Destul de trist.:(

Alyna23aug a scris:

Laura23 a scris:

buna ziua....am si yo o nelamurire....in Codul de procedura penala de pe cjo.ro la art. 52 ultimul aliniat spune ca incheierea prin care s-a respins recuzarea este supusa recursului in termen de 48 de ore, iar in alt CPP actualizat la data de 15 mai 2012 ultimul aliniat spune ca incheierea prin care s-a admis sau respins abtinerea, precum si cea prin care s-a admis recuzarea nu este supusa niciunei cai de atat... intrebarea mea este daca mai este valabil faptul ca incheierea prin care s-a respins recuzarea este supusa recursului?
va multumesc

Incheierea prin care s-a admis sau s-a respins abtinerea, ca si aceea prin care s-a admis recuzarea, nu sunt supuse niciunei cai de atac.

merci asta am inteles...dar incheierea prin care se respinge recuzarea?