am vecini care au restante de 123 mil, 122 mil, 140 mil, 80 mil, nu au trecut pe la intretinere de ani de zile si le sunt luate in calcul apometrele, iar eu cu restanta de 2 luni sunt la pausal.
sedinta cu comitetul executiv nu s=a tinut dar totusi semnaturile exista. Sunt falsificate.Am adunat semnaturi de la cei din comitet ca nu au semnat nimic. D-na administr. figureaza cu contract de mandat,dar am inteles ca ea, ca si administr. nu are voie la un astfel de contract ci doar membii >adica presedintele si femeia de servici. Dar eu ce fac cu pausalul ,ca ,chiar nu vreau sa platesc 180 de metri cubi in 3 luni.
in luna martie,mai exact pe data de 27 eram cu plata intrtinerii la zi.In luna aprilie s-a tinut o sedinta cu locatarii care eram nemultumiti ca presedintele asociatiei si administr si-au marit salariile fara a ne consulta pe noi cei care-i platim. Incepand din luna mai am fost trecuta la pausal cu 60 de mc de apa,nu vrea sa-mi ia apometrele in considerare nici acum pe motiv ca am datorii la intretinere,datorii pe care le-am facut in urma pausalului si pe care nu sunt de acord sa le platesc pana nu sunt recalculate corect. In 3 luni de vara am acumulat datoria de 10 milioane.Sunt in bloc cu datorii de sute de milioane care nu si-au platit datorii de ani de zile,le sunt luate in considerare apometrele,pt ca citez>au stiut sa taca>.Am facut sesizare la primarie dar stupoare cica are d-na dreptate>ca pausalul se aplica de la 3 luni de la neplata/ori eu aveam 2 luni de restanta,