avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate theodora76

Activitate theodora76

Răspuns la discuția factura orange umflata
Am verificat-o si din cate cunosc eu roamingul se activeaza la abonamente numai la cerere (lucru care a fost facut acum 3 ani), si se dezactiveaza automat dupa 90 de zile daca nu folosesc roamingul, in cazul acesta cred ca trebuie sa ma duc sa platesc factura Orange sa plec capul ca si cand nimic nu sa intamplat si Orange Romania sa mai fure in continuare pe mine si alti utilizatori(banuiesc ca nu sunt singura persoana) ca si cand nimic nu sa intamplat??!!Ce vina am eu ca Utilizator si Client fidel timp de 9 ani ca ei nu sunt in stare sa-si acopere reteaua cum trebuie pe teritoriul Romaniei?? Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta
Răspuns la discuția factura orange umflata
locuiesc in bucuresti dar 2 saptamani am fost placata la parintii mei la tara la 20 km de iasi aproape de granita,dar nu cred ca ar trebui sa am un abonament cu roaming activ si nici macar sa nu fiu anuntata prin sms de trecerea in reteaua Republicii Moldova si la tarifele lor,lucru care se poate verifica ca nu am trecut granita mai ales ca ei nu sunt membrii U.E si mai trebuie si viza, iar ceea ce mi se pare mie o mare prostie cum este posibil ca pe teritoriul Romaniei sa fiu taxata ca pe cel al republicii Moldova??
Am un abonament orange de 9 ani si nu am avut prbleme cu ei pana la ultima factura primita acum 2 zile care nu este mult 650 ron, dar m-am trezit cu convorbiri in roaming de 100 euro aproximativ 400 ron ,cu mentiunea ca nu am mai parasit teritoriul Romaniei de 3 ani. Exista cineva care ma poate ajuta cu o idee sau o sugestie cum as putea sa nu platesc acele convorbiri in roaming??; sau ce as putea face in acest caz?!? va rog sa ma ajutati cu un sfat .
In speranta ca voi primi cateva raspunsuri favorabile mie, va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta.