avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate janine783

Activitate janine783

Răspuns la discuția sentinta in procesele civile
multumesc pentru raspuns
multumesc pentru raspuns
de acord, nu ma panichez, doar ca este stresant sa stiu ca oricand ma pot astepta la surprize; mi s-ar parea mai cinstit si corect sa fie un termen limita pentru trimiterea instiintarilor, nu sa stai asa in stres si in suspans luni de zile.....nu stiu pe la altii cum este, dar la noi, ca la nimenea, cum spune o veche vorba
LUNCANU IONEL a scris:

Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru apel.
Procesul in prima instanta s-a terminat in 13.01.2009, cand judecatorul cauzei a spus,, amanam pronuntarea pentru data de 16.01.09, perioada in care avocatii partilor , vor depune concluzii scrise la dosar". In ziua pronuntarii respectiv 16.01.2009 am gasit decizia in condica, dar pe Portalul Instantelor de Judecata decizia era luata de pe 13.01.07.
Sunt parte care a pierdut si vreau sa fac apel, dar dosarul nu este la Registratura se spune ca este la judecator pentru solutionare.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac .

Va multumesc.
Cu respect, Luncanu Ionel

buna ziua,
este posibil ca dupa 3 luni de la data pronuntarii sentintei sa nu fi primit inca acasa hotararea??sentinta a fost pronuntata in data de 03.06.2009 si azi suntem in data de 10.09.2009....
sunt interesata , deoarece sunt partea care a castigat si probabil ca cealalta parte va dori sa faca recurs, asa ca vreau sa stiu la ce sa ma astept
va multumesc