avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate da mihi SPAGA

Activitate da mihi SPAGA

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Doamnei Carmen Marin:

Apreciez rabdarea si ambitia dvs. Problema NOASTRA (deci si a mea care AM PROMOVAT acest examen) este CORUPTIA, mai precis TEATRUL... De ce sa nu merg la TV si sa povestesc intregii tari cati candidati aveau casca, de ce sa nu povestesc cum se consulta coduri in toaleta... de ce sa credem ca a deveni avocat inseamna doar a invata bine... Daca e O VRAJEALA DE EXAMEN sa fie pentru toti... sa vina domnul decan si sa raspunda de ce nu au bagat aparate de bruiaj cand vociferarea a devenit PUBLICA dupa trei zile de examen, sa recunoasca faptul ca TOLEREAZA FRAUDA... in mod public.... Sa stie si EUROPA... ca eu nu ma pot mandri ca am luat acest examen... ca n-am niciun punct de reper sa ma evaluez, etc.

Deci... s-o facem...
Diara a scris:

nu va iflacarati asa!poate reusiti la contestatii si nu mai aveti nevoie de nicio petitie.aveti incredere!

Eu n-am nevoie de contestatie pentru ca l-am luat... dar AS FACE O MARE PETITIE... altfel... fiecare cu propria treaba si nu se intampla nimic in tara asta jalnica... Sa nu ne mai plangem... coruptia este hranita de nepasarea noastra...
V-ati gandit la o petitie comuna catre CCBE? Sa stie si ei cat de prestigioasa e meseria de avocat in Romania? Poate ne scot naibii din UE ca suntem O MEGA BUBA.
Daca esti draguta, fa-mi si mie o lista cu cei cu casca care au luat examenul ca sunt doar noua sau opt in total admisi asa ca nu ar fi greu... eu am identificat mai mult respinsi dintre cei cu casca.

Diara a scris:

si daca vedea lucrarile...scanate, copiate sau chiar in original.......ce daca?
am fost in comisie de corectare.....in alt domeniu, ce-i drept, dar sistemul este acelasi...nu se pune nici macar un punct pe lucrare!
Toate lucrarile raman neatinse,punctajul se trece pe o foaie separata, notarea se face tot separat, asa ca....nu veti vedea decat o lucrare curata.....chiar si dupa 10 recorectari.

In ce comisie de recorectare si unde anume? La examenul la care ma refer, esti informat exact cate puncte ai primit si pentru ce... nu sunt acum sigura daca sunt pe lucrare sau separat dar oricum stii de ce ai luat atatea puncte...
Daca vreti sa ne ofticam si mai tare, va pot spune ca in cazul unui examen de admitere intr-un corp profesional european pe care nu il numesc acum, lucrarea se copiaza si se inmaneaza candidatului. Lucrarea corectata se scaneaza si se trimite de asemenea candidatului... of doamne... eu daca picam ii dadeam in judecata...
si eu am terminat cu 9,50 UB ... macar petrutzel mi-a dat un sase la penal si nu m-a picat... doamne petrutzica... de te-as vedea asa fioros si dinozaur ce te-as mai admira... (vrajeala...) get some therapy...

penalul e oricum O MATERIE INUTILA in Romania... NU PREA SE APLICA...

ufff.... de-aia va enervati cand nu regasiti codul redat in detaliu in lucrarile noastre (stupid request anyway)... sau cand gasiti o lucrare de penal in care transpare pasiunea omului pentru civil... hehehe ... ciuda as zice...

BAFTA TUTUROR LA CONTESTATII...
Pt dreptroman:

Si mie imi place ceea ce ai scris mai sus... He he... eu am luat 9 la jenika din prima... si m-am mai si suparat ca nu mi-a dat 10... ei vezi... dar baroul tot ciudat ramane... Ai dreptate in tot ce spui, dar asta nu transforma un examen dubios si incorect in ceea ce ar trebui sa fie... Traiasca Jenika... pasiunea oricarui student...
Damora, ti-am spus eu ca dreptroman e un fan Jenika... Jenika e de fabula... in facultate ma impresiona marlania lui atat de tare incat imi venea sa alunec pe lacrimile varsate pe culoare in urma lui... intr-un dans acrobatic universitar... Eu am trecut razand... el o fi ramas cu sechele...
Pai numele utilizatorului sugereaza un posibil contact strans cu dreptul roman, care daca s-a petrecut la Universitatea Bucuresti, s-ar putea sa implice si un contact strans cu un anumit profesor... Jenika... nici el nu era prea sensibil in relatiile cu publicul... deh...

stimate dreptroman... am citit 6000 de pagini, am consumat mult mai mult de 20 de markere... am luat examenul din prima, dar nu pot face abstractie de ponderea uriasa a elementului "alea" in corectare... o bataie de joc...

sa nu mai adaug si organizarea superfavorabila FRAUDEI... astfel ca avem oameni bine pregatiti si SUPERTUFE-PRAF in aceeasi oala si oameni bine pregatiti dar care n-au rezistat la oboseala sau stres... care mai stau o tura..