avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Activitate belerofon

Activitate belerofon

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
@Diana_1604 : imi pare rau dar nu te-ai prins de ironia alegerii cuvantului

pentru mai multe lamuriri, vezi : [ link extern ] ...

in rest, numai bine

spor la invatat:

pleasantry:
In urma celor 4 zile de examen constat ca pe nimeni nu intereseaza faptul ca se copie la greu prin metode si noi si vechi......cred ca tot acest lucru este dorit intr-o mare masura, cine stie, poate criza a afectat si baroul bucuresti B-)

nu cred ca mai are rost sa ne stresam ci doar sa acceptam faptul ca maine, ultima zi de examen va fi debandada totala, deja semnele au inceput sa apara de astazi, supraveghetoare obosite, neinteresate, maine sigur vor fi mai iertatoare ca na, e duminica dimineatza si asa se poarta

o chestie personala, daca vezi pe unu cu handsfree nu-l lasa sa plece pana nu da la toti, macar atat sa facem .....ca doar suntem cu totii confrati, nu???:innocent:

spor la citit in continuare si multa bafta pentru maine
,, prietene"....scuza cu timpul e una lamentabila, problema ce o discutam noi aici e una morala pentru ca asa isi croiesc drumul oameni care nu au valoare si peste care te impiedici la tot pasul.....ce face ala cand va lua o cauza penala din oficiu, ce mai poate face omul pe care il reprezinta si care isi pune sperantzele in el ca sa il scoata??? va da telefon la prietena acasa sa o roage sa se uite pe carti si sa ii spuna ce sa faca in instantza??

intr-adevar, nu este un numar de locuri deja stabilit oficial, dar neoficial iti garantez ca se cam stie cati vor intra si cati nu....deci, ce vei face daca , doamne fereste, nu doresc asta nimanui, colegul tau de langa tine care copie in nesimtire va intra si tu vei mai incerca si la anul??? vei mai avea aceeasi pozitie pe care o ai acum??

si alta chestie e ca te simti nedreptatit, pentru ca iti iei concediu sa inveti, te stresezi, pierzi bani si timp si pentru ce?? nu mai bine iti luai si tu un handsfree???

in concluzie, as vrea sa il vad pe decan maine cu un radio pacific pe umar...

bafta maine la penal si numai bine

Credeam ca examenul de barou e ceva mai serios dar se pare ca nu, cel putin la Bucuresti....se copie cu handsfree-ul la greu.
Chiar si la prostia asta de proba de astazi am avut 5 persoane in jurul meu care au copiat cu handsfree-ul la un mod foarte direct si nesimtit: spunea subiectele direct celui de acasa cu voce tare ignorand pe toata lumea si cu acordul supraveghetorilor...

Rusine UNBR-ului ca a organizat un asa fel de examen, rusine decanului baroului Bucuresti ca ne sfideaza in fata pe noi cei care am mai invatat pentru examenul asta....

Domnule decan, va sugereti sa va puneti un nas rosu de clovn si sa incepeti sa bateti din palme.........

Si felicitari celor care copie cu handsfree-ul ca au sa ajunga in instanta si tot la handsfree si bluetooth au sa apeleze, poate poate le-o spune cineva si lor de ce sunt acolo si ce ar trebui sa faca...

Bravo Romanica, sunt mandru ca sunt roman!!!