sorin_tiru a scris:
zeko a scris:
sorin ,esti rautacios.reactia celor care au picat este perfect normala.masurile la care apeleaza ei sunt nesemnificative,pentru ca nu ii pot trage la raspundere pe cei de la unbr pt grilele de la inm!!aa ca au dat grile grele,ok...dar s-au incadrat in tematica,ce nu a fost in tematica "s-a rezolvat " in urma contest,iar pt nesigilarea lucrarilor...sunt convins ca nimeni nu a "sarit la gatul" asistentilor atunci cand au vazut ca nu se sigileaza...si eu am promovat dar asta nu inseamna ca trebuie sa zic pe forum "puneti mana si mai invatati sau ca nu ati luat examenul"..urat!nu a fost concurs ci examen...postarile tale trebuiau sa fie "am luat,felicitari celor care au mai luat si bafta celor care nu se vor da batuti si vor sustine exam in sept."
sunt putin rautacios dar unii si merita !
corect examen, nu concurs !
daca stau sa ma gandesc mai bine a fost usor pe langa inm, la inm la penal s-au dat termene, chestiuni de recidiva ohoooo
Nu vreau sa intru in detalii dar daca se dadea asa usor la inm mai mult ca sigur intram!!
Reactia lor nu mi se pare normala !!! S-a dat pentru prima oara grila era normal sa existe si greseli balbe etc !!!
Fratilor ati stat unul langa altul ce vreti mai mult decat. Puteai sa te uiti la colegul nestingherit, reveniti cu picioarele pe pamant - la inm nici cu binoclu nu reusesti sa vezi ce bifeaza celalalt !!
Normal ca daca a stiut colegul de 9 ai luat si tu examenul si cei din jur - fiti seriosi si lasati prostiile
[/quot
pe langa mine nu a luat nimeni...