avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate zeko

Activitate zeko

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
sorin_tiru a scris:

zeko a scris:

sorin ,esti rautacios.reactia celor care au picat este perfect normala.masurile la care apeleaza ei sunt nesemnificative,pentru ca nu ii pot trage la raspundere pe cei de la unbr pt grilele de la inm!!aa ca au dat grile grele,ok...dar s-au incadrat in tematica,ce nu a fost in tematica "s-a rezolvat " in urma contest,iar pt nesigilarea lucrarilor...sunt convins ca nimeni nu a "sarit la gatul" asistentilor atunci cand au vazut ca nu se sigileaza...si eu am promovat dar asta nu inseamna ca trebuie sa zic pe forum "puneti mana si mai invatati sau ca nu ati luat examenul"..urat!nu a fost concurs ci examen...postarile tale trebuiau sa fie "am luat,felicitari celor care au mai luat si bafta celor care nu se vor da batuti si vor sustine exam in sept."

sunt putin rautacios dar unii si merita !
corect examen, nu concurs !
daca stau sa ma gandesc mai bine a fost usor pe langa inm, la inm la penal s-au dat termene, chestiuni de recidiva ohoooo
Nu vreau sa intru in detalii dar daca se dadea asa usor la inm mai mult ca sigur intram!!
Reactia lor nu mi se pare normala !!! S-a dat pentru prima oara grila era normal sa existe si greseli balbe etc !!!
Fratilor ati stat unul langa altul ce vreti mai mult decat. Puteai sa te uiti la colegul nestingherit, reveniti cu picioarele pe pamant - la inm nici cu binoclu nu reusesti sa vezi ce bifeaza celalalt !!
Normal ca daca a stiut colegul de 9 ai luat si tu examenul si cei din jur - fiti seriosi si lasati prostiile
[/quot

pe langa mine nu a luat nimeni...
sorin ,esti rautacios.reactia celor care au picat este perfect normala.masurile la care apeleaza ei sunt nesemnificative,pentru ca nu ii pot trage la raspundere pe cei de la unbr pt grilele de la inm!!aa ca au dat grile grele,ok...dar s-au incadrat in tematica,ce nu a fost in tematica "s-a rezolvat " in urma contest,iar pt nesigilarea lucrarilor...sunt convins ca nimeni nu a "sarit la gatul" asistentilor atunci cand au vazut ca nu se sigileaza...si eu am promovat dar asta nu inseamna ca trebuie sa zic pe forum "puneti mana si mai invatati sau ca nu ati luat examenul"..urat!nu a fost concurs ci examen...postarile tale trebuiau sa fie "am luat,felicitari celor care au mai luat si bafta celor care nu se vor da batuti si vor sustine exam in sept."
LALYM a scris:

si eu am picat la procedura civila ......
Sincer , le dau dreptate tuturor celor care au spus ca raspunsurile au fost interpretabile, si eu am gasit cateva care aveau toate trei variantele corecte si nu stiai pe care doua le vor considera ei.....
Eu azi nu m-am mai dus , ca nu mai are sens !!!!
Asteptam vesti de la cei care au avut curiozitatea sa incerce si penalul......
:((

A fost mai usor azi,eu am luat 7.75 la penal si 6.25 la procedura...ieri nu am luat toate grilele si nu stiu exact ce am facut..decat la organizare unde dupa ambele zile am luat 6...ideea e ca daca am luat la civil si la p civila ..nu cred totusi ca imi iese media 7 :( asta e..oricum nu mai dau la barou niciodata..sistem de ***** plin de ****** sa le dea Dumnezeu "sanatate"!
foarte greu..multe grile de la inm din anii trecuti...bataie de joc..mi-e frica sa ma uit pe barem,cred ca sunt la limita,cu peste 20 de raspunsuri corecte,dar pana in 24 ...astia chiar s-au invatat sa ne arda mereu mereu de bani...
adutescu a scris:

diana.m. a scris:

Spor la invatat si bafta multa la examen.

Saru'mana.
Cu invatatul nu e problema, cu bafta stau mai prost.
Sunt acea persoana care daca alege dintre doua cozi la doua ghisee, cealalta merge mai repede, si daca se muta acolo se buleste calculatorul.

:)))) foarte comica ai fost :)))
Peruschi a scris:

La Baroul Prahova, astazi erau inscrisi 22 persoane. Deci la examen, dupa toate probabilitatile, vom fi cam 500 de persoane ...

O sa fim mai multi,ieri seara la Bucuresti erau inscrisi 285 si cu 22 de la ph deja am sarit de 300..plus ce s-au mai inscris azi si maine e zi de inscriere...mai sunt si alte barouri...vreo 700 cam asa ...sincer decat sa promoveze 20 mai bine 0 !!! macar sa fie scandal :))))
Peruschi a scris:

aacristinaaa a scris:

Ganditiva la partea buna,mergem in Sibiu ,vedem capitala culturala,ne intoarcem cu chitanta de la barou in buzunar,altceva nu cred ca o sa mai fie:D
ajunsi acasa o sa mai avem emotii,asteptand rezultatele,vedem rezultatele avem nervi,si ajungem iar la emotii asteptand rezolvarea contestatiilor,uite asa mai trece timpul si urmeaza examenul din toamna .De aici in colo stiti povestea este aceiasi cu cea dinainte.

=D>:rofl:
Asta cam asa este ... :P

Rezolvarea contestatiilor?? =D> sansele sunt infime ca o contestatie sa fie admisa...hai sa fim realisti...:D
Daca examenul o sa fie asemanator cu cel de la inm(la dificultate ma refer),pariul meu este ca nici macar 30 nu vor intra,indiferent de numarul celor care se vor inscrie.
sergiu24 a scris:

unbr s-a facut de ras si in toamna 2009, cu acel examen cu mult "cantec"..si nu s-a schimbat nimic..aceeasi conducere...in privinta nivelului de dificultate, nici nu ar tb sa se puna pb sa fie la acelasi nivel cu inm-ul admiterea in barou..sa nu uitam ca acela care intra in barou 2 ani de zile trage pe branci cu un salariu minim, apoi traieste din ce castiga..deci, mai bine dau la inm, daca e sa fie la fel de greu..macar stiu ca se merita munca

Fata de cine s-a facut de ras??? fata de cei care au dat si nu au luat ??LOL...crezi ca pe foametea asta mai sta cineva sa discute despre un examen ??Cel care intra in barou nu trage pe branci pe un salariu minim,sunt atatea societati care angajeaza stagiari pe salarii bunicele(pt inceput),iar daca alegi instanta la fel...mai adaugi si oficiile..eu zic ca e ok.Cat despre examenul care se apropie nu mai credeti ce "mananca altii",ca asa au fost zvonuri si in septembrie si nu a fost deloc cum s-a auzit...miercuri(24 feb) la 9 dimineata o sa vedeti exact cum e!
TAlina a scris:

Desi nu se mentioneaza nimic in regulament despre copia dosarului cu originalele pentru inscriere, pentru a ma asigura, va intreb pe cei care v-ati inscris deja sau detineti aceasta informatie, mai este nevoie de aceasta?Sau este suficient dosarul cu originalele?Am incercat si la barou,dar cred ca doamnele s-au plictisit de oferit raspunsuri..si au scos telefonul din furca..:DMultumesc

da,trebuie sa duci si un al doilea dosar.