avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate Cattani

Activitate Cattani

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Va rog sa-mi spuneti de unde iau adeverinta pentru buna reputatie daca nu am avut loc de munca in ultimii ani,locurile de munca anterioare nu mai exista,iar facultatea am terminat-o acum 5 ani.Multumesc!
Va rog sa-mi spuneti ce se mai aude in legatura cu procentele si ordinea probelor de concurs. Multumesc!
A aparut celebra carte a lui Boroi?
Va rog sa-mi spuneti daca s-a stabilit ceva in legatura cu concursul de admitere INM 2012.Ma refer la probe,procente probe s.a.m.d.....Multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare casa
Multumesc.
Nu este.
Posesia este de demult, inainte de 1989,dar la primarie au spus ca pentru ordinul prefectului trebuie un act de proprietate care are trecuta o suprafata mai mica,iar prin ordinul prefectului sa fie reintregita proprietatea .Eu am certificatul de mostenitor de la mama in care sunt mentionati doar cei 250m.
Discuție Vanzare casa
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa vand casa daca nu am acte de proprietate.Parintii au decedat si nu am gasit decat un certificat de mostenitor in care sunt mentionati 250 m patrati asa cum se treceau in trecut in baza nu stiu carui decret.La primarie s-a platit impozit pentru 400 m patrati, in baza declaratiei de impunere mi s-a spus.Este posibil asa ceva?Oare exista undeva un act in baza caruia s-a platit pentru 400 m patrati?La primarie mi s-a spus ca nu este nici un act, a ramas sa mai cautam in arhiva,dar sperantele sunt mici.In afara de uzucapiune cum as putea sa obtin acte de proprietate pentru 400 m patrati?Mentionez ca nu este facuta succesiunea dupa tata si ca in realitate terenul si casa au 600m patrati. Eu vreau sa obtin macar pentru cei 4oo m.Multumesc!
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Aandreea_v a scris:

Cattani a scris:

Ce stiti despre limba straina ca proba de concurs?

Daca te referi la proba care se va da luna aceasta, se cere o foarte buna cunoastere a termenilor de specialitate. Asta pe langa gramatica pe care ar trebui sa o stii cat mai bine:)
Eu una m-am inscris pt cele sase posturi si desi sunt olimpica la franceza, tot imi fac probeme :(
Stie careva cand se afiseaza lista cu cei inscrisi? Sau cine s-a mai inscris? ;))

Ma refer la admitere INM 2012.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Ce stiti despre limba straina ca proba de concurs?