avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Activitate juanadumitrascu

Activitate juanadumitrascu

Răspuns la discuția Titlu de proprietate - teren
Este in viata, dar oricum nu ne mai cunoaste pe nici unul dintre noi, nu mai merge, in concluzie se intelege starea ei de sanatate.
Răspuns la discuția Titlu de proprietate - teren
Este in viata, dar oricum nu ne mai cunoaste pe nici unul dintre noi, nu mai merge, in concluzie intelegi starea ei de sanatate.
Răspuns la discuția Titlu de proprietate - teren
Nu, terenul nu este trecut in actul de proprietate. Vrem sa facem cerere la primarie pentru acest teren. Daca si partea a doua vrea o parte din teren, se va imparti la jumatate, avand in vedere ca sunt 2 proprietari langa acel teren?
Buna ziua,
As avea si eu o intrbare, la care as fi foarte recunoscatoare daca as primi un raspuns.
Tatal meu locuieste in casa parinteasca de peste 40 de ani. La ora actuala exista un contract de vanzare cumparare intre bunica mea si tatal meu, dar si sora tatalui meu.
Inteleg ca si matusa mea, are cota parte 50%. Problema este urmatoarea: in spatele casei este un loc de aproximativ 160 m patrati.
Ce pasi trebuiesc facuti pentru a primi titlul de proprietate pentru respectivul teren din spatele casei? Mentionez faptul ca tata are cum sa dovedeasca ca nu a aveut alt domiciliu decat cel pe care il are la ora actuala.
Se imparte acest teren in doua, deoarece la casa batraneasca figureaza doi proprietari?

Va multumesc anticipat.