avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate caius mihai

Activitate caius mihai

Răspuns la discuția Parasire de domiciliu
ca este benefic stiu,dar daca plec in chirie prima oara si sotia depune actele de divort pe motivul descris mai sus,ce se poate intampla?fata de un divort normal,pe cale amiabila!
buna!ma intereseaza ce inseamna parasire de domiciliu,si daca eu,ca sot si tata pot fi incadrat in categoria asta,in cazul in care plec din casa,intr-o chirie,pe motivul neintelegerii cu sotia!Din cate am inteles ea poate intenta divort pe acest motiv-cu ce difera un divort simplu,fata de un divort pe motiv de parasire de domiciliu?Eu as divorta la notar,de comun acord!Multumesc.Specific ca avem impreuna un copil de 3 ani!
Buna!Va scriu cu speranta ca ma puteti indruma in solutionarea unui divort!Suntem casatoriti de 5 ani,avem o fetita de 2 ani!Nu o sa incep sa va descriu motivele care m-au facut sa vreau divort....principalul e copilul!acum,intrebarile mele sunt:ce se intampla daca nu depun actele pt. divort si ma mut in chirie(se poate clasa ca si parasire de domiciliu,pe viitor?)
-conteaza cine intenteaza actele pt.divort?
-cum se calculeaza pensia care trebuie data copilului?de ce o sa se tina cont?conteaza ca o sa stau intr-o chirie?
-in caz de divort in functie de ce si cum......o sa pot sa-mi vad copilul?
-bunurile la comun ce se intampla cu ele?
O zi buna,astept un raspuns!Va multumesc
buna!daca se poate as vrea si eu sa stiu in cazul in care politia are reclamatii asupra mea de la vecinii de pe scara,pentru ca am facut galagie(ceea ce nu e deloc adevarat),poate politia sa-mi intre in casa daca eu nu le permit?sau as putea lua o amenda,desi eu sunt plecat zi de zi la munca!