O institutie publica dintr-un judet care a pierdut un proces cu privire la acordarea unor sporuri se poate considera DISCRIMINATA fata de aceeasi institutie publica din alt judet care a castigat ?
si daca da,se poate adresa cu sesizare la consiliul national al discriminarii?
Or fi avand competente pe asa ceva?
Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat la psihologic...
Cand am vazut ca exista respinsi...nu mai eram sigura care imi este indicativul....noroc ca pe pagina mea toti erau admisi...
Nu stiu cat sunt de "acreditate" testele lor psihologice....dar nu e drept pentru cei 10 dupa ce au trecut de probele de foc sa se innece la mal.
Si nu e corect ...acolo unde poate interveni omul cu subiectivismul lui...e nedreptate.
Ma bucur ca nu mi-am pus problema ca se poate pica la psiho....ca mai incarunteam o portiune.....
Totul e bine cand se termina cu bine.
Multumiri echipei si in special lui El_Nino, caruia ii eram datoare cu o explicatie (pe privat) dar intrucat si-a sters contul trebuie sa o fac la vedere.
"motive obiective m-au tinut ieri departe de echipa de operare date" din care in alte conditii as fi fost mandra sa fac parte.Ati facut o treaba excelenta!
multumiri, multe multumiri.
Referitor la comisii, poate existenta unei singure comisii cu acelasi grad de exigenta ar elimina din suspiciuni, dar ar prelungi prea mult "Olimpiada de asteptat" ...SA AUZIM DE BINE!
In ultimul tabel (cel cu virgula mai la stanga) e gresita formula.Nota de la interviu trebuie inmultita cu ponderea de 10 %...sunt sigura ca din cauza emotiilor...sau se poate sa fi facut cineva modificari si sa nu fi spus...este vreme de corectura pana diseara...#-o
Haideti sa luam o gura de oxigen...ca mai avem de asteptat.
In 18.09.2008 stiti la ce ora s-au postat rezultatele la logica?
n-am sa va tin in stres ... am sa va raspund pe loc: ORA 18.52
In primul rand felicitari pt El_Nino care spera sa fie in primii 30.( ceea ce ii doresc sincer) Se vede detasarea lui de stresul situatiei...
Chiar mi-ai dat o raza de speranta...ca sa spun asa... sunt pe la jumatarea clasamentului dupa prima proba eliminiatorie...si imi faceam oarecare sperante...
dupa ce am vazut ca la logica se vehiculau scoruri de alea aberante...am picat in depresie...
Iti fi voi cativa 10...100 nativi inzestrati ...JOS PALARIA...dar pana si acolo in parc...inainte de interviu , cei cu care intram in vorba facusera intre 50 si 60...dar stiau ei...auzisera!!!!!!!! ca f multi aveau la rationament logic peste 70...nu mai este mult pana vom vedea ca statistica...desi lucreaza cu probabilitati...este totusi o stiinta EXACTA...BAFTA MULTA!!!!!!!
multumesc pentru raspuns, chiar ar fi un an atipic.
dar vorba ta...maine vom afla.
eu am facut 54 sau 55...ca am ajuns sa nu imi mai recunosc propriul scris.....de pe ciorna...a seamana f tare cu d....
Buna,
Azi am ales sa imi fac cont , ca o alternativa la ros unghiile.
In legatura cu rezultatele la rationamentul logic am si eu o dilema:
Chiar nu exista concurenti care sa fi obtinut un 50 la logica.
Potrivit statisticilor din anii precedenti nu este chiar asa de rusinos un astfel de rezultat.
Parca si sinceritatea era o calitate cautata de psihologul din comisia de interviu...
curaj...