Buna ziua,
Multumesc din nou pentru raspunsuri.
Decontul l-am trimis pe adresa judecatoriei cu mentionarea dosarului. Eu nu sunt jurist si ca urmare nu cunosc procedurile. Desigur as putea sa apelez la un avocat ...dar cine imi deconteaza cheltuielile.
Am verificat citatia si e vorba de o amenda intre 250 si 5000 de lei, si nu cred ca este o eroare deoarece am primit doua citatii ( la prima am refuzat sa ma prezint pentru ca mi-au gresit numele) iar in ce-a de-a doua citatie nu mai era mentionat
Sub sanctiunea aplicarii unei amenzi judiciare intre 250 - 5000 lei in caz de neprezentare
ci in ce-a de-a doua citatie unde mi-au corectat numele apare doar: daca nu va prezentati veti fi amendat cu pana la 5000 lei.
Mentionez ca am trimis initial o scrisoare prin care solicitam clarificari de genul cine imi plateste drumul si masa, in cat timp se face decontul etc...dar in loc de clarificari am primit a doua citatie.
dupa ce am trimis decontul am scris din nou la judecatorie dar nu am primit nici un raspuns!:stunned:
Nici nu inteleg de ce a trebuit sa mai fiu citat si sa ma prezint la judecatorie din momet ce am dat o declaratie scrisa la DNA in localitatea mea pentru acelasi dosar. M-au chemat pentru 5 minute sa spun acelasi lucru in fata judecatorului.
Ce sa mai zic..dupa tot ce mi-ati scris aici imi dau seama ca nu o sa imi mai recuperez niciodata banii, ca am fost luat de prost si ca statul s-a folosit de mine.X-(
Nu imi ramane dacat sa spun...asta e ..suntem in Romania..