avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaDu

Activitate AdrianaDu

Răspuns la discuția Amenintare
Multumesc. Astept cat mai multe posibilitati, in caz ca nu se poate rezolva pe o cale, sa am mai multe variante.
Discuție Amenintare
Am o problema de familie.
Parintii mei biologici sunt divortati. Amandoi acum si'au refacut viata casatorindu'se cu alta persoana. Eu sunt in custodia mamei dar stau la bunica pentru ca nu aveam conditii prea bune la fosta locuinta a mamei [daca alegeam custodia tatalui riscam sa fiu batuta din nou]. A vandut acea garsoniera si si'a cumparat o casa la tara. Casa este pe numele ei si a actualului sot. Tatal mamei a fost odata in vizita la ea acasa sa o ajute cu refacerea casei, iar in timpul in care a stat acolo [1noapte ca dupa a plecat a2a zi dimineata] a fost amenuntat de sotul mamei sa plece de pe proprietatea lui, sotul chemand si politia si mintind ca tatal mamei mele l'ar fi amenintat cu un cutit [cand ei nu aveau nici un cutit in casa]. A trecut problema asta. Astazi aflu ca sotul ei a inceput o cearta fara motiv si a luat un topor si i l'a pus la gat amenintand'o.
N'am mai stat pe ganduri si am inceput sa caut rezolvari ale situatiei. De facut certificat medico'legal nu se poate pentru ca nu ii lasa urme cand o loveste deci nu ar avea dovezi. Sa il dea afara din casa nu prea poate pentru ca este si el trecut ca proprietar.
Mentionez si ca amandoi sunt pensionari pe caz de boala. Mama are Schizofrenie paranoida iar boala tatalui vitreg nu m'a interesat. Problema este ca in stadiul in care este mama sufera foarte mult din cauza bolii iar felul in care sotul se poarta ii poate cauza mai multe probleme. Nu vreau sa o mai vad suferind din cauza lui.
[Avocata ei nu as putea fi pentru ca am doar 16 ani #-o, si bani de avocati nu prea avem :hm: , dar ea ar putea sa se reprezinte singura pentru ca a mai facut'o in procesul cu divortul si am incredere in ea ca poate.]
Va rog sa ma ajutati. Multumesc.