avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate solkitt

Activitate solkitt

Răspuns la discuția Extras Carte Funciara
Multumesc frumos pentru informatii. Contractele au fost facute numai ca si formalitati, locatorul nu cere nici un drept rezultat din crearea lor (unul cu o persoana fizica, celelalte cu o firma a carei proprietari sunt locatorul si eu) . NUMAI UNUL dintre contracte este precizat in extrasul de carte funciara facut, si din cate am inteles discutand cu ofiterul de cadastru care l'a intocmit, este singurul trecut in cartea funciara (desi celelalte 2 contracte au fost inscrise. Pentru mine este important numai punctul de vedere al bancii care trebuie sa accepte creditul. Locatorul deja a emis declaratia de renuntare la contract.
Răspuns la discuția Extras Carte Funciara
:D Multumesc frumospt informare, asta nu stiam. Dintre cele 2 contracte care nu apar in extrasul de carte funciara, unul este facut tot pe o perioada de 5 ani.
As vrea sa stiu care este motivul pentru care nu apare si acesta, si daca motivul ar fi faptul ca ar contrazice primul contract (fiind facut pentru acelasi spatiu), e cumva posibil sa devina valabil dupa ce il voi anula pe primul?
Doresc sa vand un imobil proprietate proprie, cumparatorii folosind credit bancar. Am facut pentru acest imobil 3 acte de inchiriere, unul cu o persoana fizica, facut la notar_suprafata totala, unul persoana juridica, tot la notar si unul persoana juridica pe o portiune din suprafata imobilului la circa financiara, cu aceeasi societate comerciala. Pe fiecare din contracte apare inscris faptul ca sunt inscrise in cartea funciara, insa pe extrasul de carte funciara recent facut, este inscris numai primul.

As dori sa stiu daca pe extrasul de carte funciara apar toate sarcinile imobilului, si, in caz ca acest prin contract de inchiriere este singurul valabil inscris in cartea funciara,si va fi anulat, asta ar putea aduce in stare de valabilitate unul dintre celelalte 2 contracte?