Am o intrebare adresata celor care fie sunt in aceeasi situatie, fie s-au confruntat cu ea in anii trecuti
sau celor care stiu pur si simplu...
Am fost admisa anul acesta la INM iar pe cale de consecinta devin incompatibila pentru avocatura , profesie la care nu vreau sa renunt ci din care vreau sa ma suspend
Problema e ca nu stiu cand trebuie sau cand pot sa fac in siguranta acest pas, pentru ca la acest moment rezultatele sunt inca provizorii, cata vreme testele psihologice sunt tot un fel de teste eliminatorii , lucru valabil de altfel si pt rezultatul vizitei medicale.
Judecand logic calitatea de auditori a celor admisi, este la acest moment conditionata de aceste rezultate si prin urmare nu ar trebui sa ma suspend decat dupa ce CSM ul valideaza rezultatele definitive ale concursului.
Cum cei de la INM si cei de la CSM, de fapt persoanele de la secretariat pe care le/am contactat telefonic, nu m/au putut lamuri , pasandu-ma de la unii la altii, as dori sa aflu cum au procedat in situatii similare cei din anii trecuti sau cum veti proceda cei din acest an care va aflati in aceeasi ipostaza.
Nu mai vorbesc de cei care vor trebui sa si dea demisia de prin alte profesii si functii...