Buna ziua.
Doresc sa stiu care poate fi incadrarea faptei aceluia care - din neglijenta - nu are grija de stampila societatii - in sensul ca nu este pastrata cu grija, pentru a impiedica folosirea neautorizata., iar aceasta este folosita de un angajat, fara drept de a o folosi, pe un document pe care falsifica semnatura directorului general si astfel savarseste o inselaciune.
Bun gasit.
Va adresez rugamintea de a mi comunica ce pot sa fac daca am refuzat punerea in posesie a unui teren asupra caruia s a reconstituit dreptul de proprietate in baza Legii nr. 18. Refuzul s a materializat printr o scrisoare cu confirmare de primire transmisa Comisiei Locale comunale, la care nu am primit raspuns in termenul de 30 de zile.
Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns, dar cum pot sa i identific pe proprietarii acestor garaje, pentru ca primaria nu ma ajuta si nici administratia financiara locala la care am apelat .
In anul 2003, in baza Deciziei primarului primesc in proprietate o suprafata de teren intravilan.Ulterior, inscriu dreprtul de proprietate in Cartea Funciara, iar Primarul procedeaza la punerea in posesie a ternului respectiv, activitate finalizata cu incheierea unui proces verbal in toamna lui 2008. Pe terenul respectiv se afla 8 garaje amplasate anterior anului 2003, fapt mentionat in Decizia amintita; de asemenea, in Decizie se mentioneaza ca toate contractele de inchiriere a garajelor se considera cesionate odata cu incheierea punerii in posesie.
Incepand cu luna octombrie 2008 am solicitat in scris - scrisoare, cu confirmare de primire, Primarului sa-mi comunice modalitatea concreta de cesionare a contractelor respective, precum si alte date legate de acele constructii - autorizatii de amplasare, eventualele contracte de furnizare de utilitati etc. Raspunsul primit in scris a fost ca ma invita sa purtam o discutie despre aspectele semnalate. Nu am acceptat si am revenit cu o noua adresa prin care solicitam un raspuns scris la cele soloicitate.
Cu respect, va adresez rugamintea de a mi comunica daca pe calea unei actiuni introduse la instanta de contencios administrativ pot obtine raspunsul la solicitarile mele, precum si obligarea Primarului la cesionarea contractelor respective, dar si plata unor daune pentru lipsa de folosinta a terenului respectiv.
Proprietarii garajelor respective - pe care i-am identificat prin mijloace proprii - si i-am notificat prin scisoare cu confirmare de primire - cu privire la schimbarea proprietarului terenului pe care au amplasate constructiile respective precum si cu propunerea de a incheia contracte de inchiriere cu noul proprietar, cu doua exceptii, nu au raspuns. Ce pot sa fac in privinta celor de rea-credinta?
Va multumesc.