avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate suzyzu

Activitate suzyzu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Pana la urma am fost niste nefericiti care am contribuit la bunastarea celor din diferitele barouri din tara, ca nu aveau saracii mai de nici unele si de, a venit toamna.
Da, tot din surse, am inteles ca notele mici au fost date in mod intentionat pentru a nu avea nici o sansa la contestatii. Eu una am salvat tabelul afisat dupa corectare si sunt foarte curioasa la recorectare de cum va arata acesta. Si va jur ca voi trimite cele doua forme la toata presa, asta daca mai au timp si de altceva nu numai de campania electorala. De ce nu au curajul si sa ne spuna in fata, fraierilor exemenul este numai pentru unii, pentru ceilalti daca mai aveti bani mai incercati si la anul sau atat va costa. Eu una m-am saturat de atat "avocatura" si ma voi reprofila.
Pentru ContSters
Am o colega care a dat deful anul acesta si au stat cu codurile pe masa, s-au consultat, deci consider ca nu este asa nasol.
Pentru Noneuro, acesta a fost si motivul pentru care baremul introdus a fost draconic sa ne dea note cat mai mici si sa nu avem nici o sansa la contestatii.
Din punctul meu de vedere, nu complexitatea examenului este problema ci modul de corectare, adica baremul care a fost drastic, vezi 0,05 etc., aici este adevarata problema care trebuie atacata, noi am sustimut un examen de admitere in profesie, deci trebuia sa dovedim cunostinte minime din materie, de ce la definitivat nu sunt atat de drastici sa ceara definitii? Cred ca iluziile noastre sunt desarte privind schimbarea din RESPINS in ADMIS.
suzyzu a scris:

Achieses la orice modalitate de a ne face dreptate.
Ahieses la orice modalitate de a ne face dreptate.
Draga Lavinia, chiar crezi ca putem sa cerem anularea acestui examen de cacao si sa solicitam ca in decembrie?, sa spunem sa-l mai sustinem o data?
Draguta sunt, dar de ce crezi ca mai conteaza?
Mihaela, eu am sustinut exemenul in amfiteatrul nr. 3 si ai dreptate ca au fost foarte multe nereguli la noi in sala. Din surse sigure am inteles ca taxa de "protectie" ceruta anul acesta se ridica la 10.000 EURO. Eu nu am achiesat la aceasta taxa dintr-un singur motiv, nu-i am.
Iti aduci desigur aminte de colega roscata cu parul lung care se agita foarte tare pentru ca nu auzea ce-i sopteau ai ei in cascuta?
Ei bine, dra a luat examenul. Ce zici?
Marco, iti inteleg supararea si eu credeam ca voi lua acest examen, ma verificam dupa fiecare proba de examen, ce-i drept scriam cu cuvintele mele, dar am punctat fiecare subiect si te rog sa ma crezi ca ma verificam la sange si imi ieseau mai pulte puncte decat ce mi-au dat ei, sa nu-ti mai spun ca la doua probe ma asteptam la note foarte mari.
Duminica, in amfiteatrul 3, acolo unde am sustinut eu examenul, a venit marele decan si ne-a spus ca stie ca subiectele de la procedura penala sunt grele pentru noi si ca se va tine cont daca dovedim ca avem cunostinte ca nu are nevoie sa-i citam articole, etc. si care a fost realitatea?
Langa mine, cred ca la procedura civila (pentru ca ne aranjau in fiecare doamnele de la gestapou) era o domnisorica care avea cartita in ureche, fata de magistrat iesit la pensie si cu mamicuta avocat (asa cum se laudau acestia pe holuri), la un moment dat i-am atras atentia ca se aude foarte tare, de altfel sunt ferm convinsa ca si doamnele supraveghetoare o auzeau, dar aveau treaba cu noi cei fara ajutor, sa nu vorbim, sa ne mute, etc., oricum in sala erau foarte multe persoane cu aparatura necesara pentru a trece acest examen. Daca erau corecti, subiectele trebuiau sa aiba o alta valoare asa ca pentru a putea accede la aceasta meserie de cacao, iar despre baremurile de corectare, de fapt aici ne-au avut.
uita, de asa ceva, vrei sa arate cat de evaziv au corectat lucrarile noastre.