avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate Marcy25

Activitate Marcy25

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010

criscas007... subscriu ... =D>
Rezultatele saptamana care vine :P
bellabianca52 a scris:

Pai poti afla de pe site-ul baroului dolj, te uiti la rezultatele la examene si la rezultatele de la contestatii si vezi cum din 7,5 au facut 7. Ei au scris.

:O
florinpop30 a scris:

azi la 12 secreta decanului sustinea ca mai sunt teze de corectat, se vor afisa- incert- saptamana asta.

Mda...acelasi lucru mi l-a spus si mie astazi doamna cu pricina. In plus crede ca mai dureaza vre-o saptamana si ceva pana la afisare:sorry:

Cat despre cei de la NominaLex...ce sa mai zica si ei, ii dau bataie cu vanzarile...ca doar in curand apar noile coduri ...
Merci de raspuns insa tot nelamurita sunt! Vad ca deja se fac comentarii despre rezultate...nu gasesc pe nici un barou afisate rezultatele...ma poti ajuta cu cu link ceva?
Despre rezultatele Baroului Iasi s-a facut un comentariu...insa nu stiu de unde informatia pentru ca acum 5 minute nu era nimic afisat pe site si nici la usa baroului.
Buna.
Am o nelamurire...unde vad si eu rezultatele pentru Baroul Iasi?:">
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
rak83 a scris:

Eu inteleg, din acest art. 25 (2), ca rezultatele finale la examenul de admitere, ar trebui afisate dupa ziua de miercuri (dar, ce-i drept, azi e vineri, iar miercuri a fost alaltaieri), pt. ca articolul spune foarte clar: "Contestatiile se solutioneaza de catre comisia de contestatii (...) in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. (1)." Deci spune ca se solutioneaza, nu ca se afiseaza...in fine, oricum ar fi, tot bataie de joc se numeste ceea ce se intampla.
Bugmafia, mare dreptate ai!

Adevarata remarca ta :) insa solutionarea implica si afisarea rezultatelor dupa parerea mea si a lor (anul trecut). Astfel Regulamentul modificat de Decizia 447/2009 este cel din 2007. Anul trecut contestatiilor li s-a aplicat Regulamentul - cadru din 2007 :
Art. 21
(1) Candidatii pot contesta nota obtinuta la probele scrise. Contestatia se depune la Barou in termen de 48 de ore de la afisare. Contestatiile se pot inregistra si prin fax.
(2) In vederea solutionarii contestatiilor, coltul lucrarii se va sigila din nou.
(3) Contestatiile se solutioneaza de catre Comisia de contestatii in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. (1).

Dupa cum se observa prea mari modificari nu s-au produs, iar in ceea ce priveste termenul de solutionare acesta fiind acelasi.
Si acum rak83 intrebare : De ce anul trecut au afisat rezultatele in acest termen (3 zile) daca termenul era destinat doar solutionarii?

In fine...argumentele de mai sus erau doar pentru a te convinge, nu pentru a purta o discutie in contradictoriu.
In linii mari subscriu celor mentionate de majoritatea colegilor ;)

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
bugmafia a scris:

Revenind la subiect, rezultatele la contestatii..mai stie cineva ceva? Se dau azi?

Decizia nr. 447/2009 de modificare a REGULAMENTUL–CADRU privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat si a examenului de obtinere a titlului profesional de avocat definitiv :
Art. 25^16
(1) Candidatii pot contesta nota obtinuta la probele scrise. Contestatia se depune la baroul pe langa care isi desfasoara activitatea subcomisia de examen, in termen de 48 de ore de la afisare. Contestatiile se pot inregistra si prin fax.
(2) Contestatiile se solutioneaza de catre comisia de contestatii din cadrul subcomisiei de examen, in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. (1).

Vineri 25.09.2009 ora 9.00 a expirat termenul de depunere a contestatiilor.
Conform art. 25 al. (2) rezultatele examenului de admitere trebuiau afisate cel mai tarziu miercuri 30.09.2009 ora 9.00.
Are cineva vre-o idee daca nerespectarea acestui articol din Decizie ne poate '' profita'' in vre-un fel noua contestatarilor ?