andu09 a scris:
nici mie nu mi s-a mai dat nici macar o sutime. desi am avut note si de 9,eu am depus contestatii la toate materiile,desi numai la una din ele picasem.si anume drept penal.
toate lucrarile le-am evaluat eu dupa barem imediat dupa examen,si la 3 materii am luat exact cat am scris pe o coala aici in fata cu baremul(dar exact note la sutimi calculate,pur si simplu identice),la o materie cu 40 d sutimi mai mult,si la acea materie la care am picat am luat cu 4 (patru) puncte mai putin decat era MINIMUL calculat de mine(adica 7).doresc sa intru in posesia acestei lucrari,si sa merg cu ea in instanta,cu baremul dat de la UNBR si cu profesori universitari care sa ateste nota care imi trebuia data.mai este cineva in situatia mea?
cine mi se mai alatura mie in scopul formularii cererilor pentru chemarea unbr in judecata?
si eu sunt in aceeasi situatie, chiar am si 2 de 10 si un 9 (medie finala peste 8), dar am picat nejustificat la penal. mi-am dat seama ca mi s-au redus la jumatate sansele dupa prima afisare - daca nu mi s-a corectat o data, de ce mi s-ar fi corectat a doua oara lucrarea aia estimata de asemenea la minim 7-, dar am sperat totusi sa se-ntample minunea si buna-vointa de anul trecut...............daca a durat 2 saptamani, macar sa se fi sinchisit cineva, in schimb nici nu mi s-a clintit nota !!! Mi-e scarba de toata simularea asta de examinare