Marcy25 a scris:
bugmafia a scris:
Revenind la subiect, rezultatele la contestatii..mai stie cineva ceva? Se dau azi?
Decizia nr. 447/2009 de modificare a REGULAMENTUL–CADRU privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat si a examenului de obtinere a titlului profesional de avocat definitiv :
Art. 25^16
(1) Candidatii pot contesta nota obtinuta la probele scrise. Contestatia se depune la baroul pe langa care isi desfasoara activitatea subcomisia de examen, in termen de 48 de ore de la afisare. Contestatiile se pot inregistra si prin fax.
(2) Contestatiile se solutioneaza de catre comisia de contestatii din cadrul subcomisiei de examen, in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. (1).
Vineri 25.09.2009 ora 9.00 a expirat termenul de depunere a contestatiilor.
Conform art. 25 al. (2) rezultatele examenului de admitere trebuiau afisate cel mai tarziu miercuri 30.09.2009 ora 9.00.
Are cineva vre-o idee daca nerespectarea acestui articol din Decizie ne poate '' profita'' in vre-un fel noua contestatarilor ?
credeti ca am putea invoca anularea examenului?
coroborat cu sigilarea lucrarilor, cu multe altele...cred ca am putea solicita anularea examenului....
dar ce sanse avem?...daca anulam trecem din nou prin stresul din septembrie si pana la rezultate?? eu unul nu as mai rezista...am ajuns sa fumez ca un sarpe din cauza lor....m-am imbolnavit din cauza situatiei aberante pe care o creeaza...si cand am sunat azi la UNBR...imi spune o doamna draguta...dupa voce =D>... pai nu au terminat de corectat...incercati in cursul saptamanii viitoare sa vedeti daca se afiseaza.
concluzionati...in cursul saptamanii viitoare poate sa fie chiar vineri la ora 23,59,59 (exagerez...dar nu mai mult ca ei B-))
ar trebui sa ne gandim la o modalitate prin care sa ii facem sa ne dea dreptatea....ca doar noi respectam multe legi...dar numai alea care trebuie nu#-o