sunt avocat stagiar de la alt barou noua ne-au dat rezultatele din decembrie.inppa-ul e obligatoriu ,dupa un an de stagiatura mergem obligatoriu la inppa si acolo ne dam definitivatul (la 5 materii,oral si spetze,mai bine ca nu o sa mai mearga cu casca cum a mers pana acum de aveau unii colegi nesimtenia sa si-o ia pana si la def).cu hartia de la inppa ca am absolvit,mergem la baroul de unde apartinem si ne publica direct in tabloul de definitivi,fara niciun examen in plus.inppa ul are obligatia ca in urm ani sa deschida centre pe langa fiecare barou in parte.ce-o sa faca cei de la suceava,or sa vina pana la brasov la inppa unde e cel mai aproape?
in leg cu cei de la buc stati linistiti ca cei care o sa termine anul de stagiatura o sa puteti sa va inscrieti la inppa,s-au gandit ei bine sa nu ramanem fara sa le dam cei 1400 de ron.
nu vb din auzite si mai ales ca nu mai am niciun interes aiurea.
va doresc multa bafta dar imi pare rau sa spun asta eu cred ca bafta a trecut ca sunt corectate de ceva timp.
sa va zic eu cum e, ca eu am mers luni....
dupa ce mergi cu contractul in 3 exemplare de la maestru si iti platesti taxa aceea care depinde de la barou la barou, chestie sigura,dupa,de-abia,astepti deciziile pt fiecare in parte ,care,de ex,la noi,nu au sosit,poate pe sapt viitoare.a zis sa sunam sa mai intrebam.
bafta celor de la BUC
IONUT POPESCU
Of, of, ce ne facem noi cu trufia asta ... Fereasca sfantu de prea multe specimene ca tine in instanta ...
Bai plictisitule de viata, ce te bagi tu de pe margine sa ii caracterizezi pe toti si sa iti dai cu parerea despre toate?probabil te plictisesti prea rau si ai o mare lipsa ce comunicare!Domunul Stie Tot se apuca sa ne ia la rost pe toti .....
Dragi colegi nu il mai luati in seama pe COME LECHE asta,tu vezi-ti de generatia ta si nu te apuca tu sa critici pe altii.Eu nu am comentat decat parerile celor 2 care m-au insultat indirect dar in final,le-am urat si lor bafta.
Come Leche,eu nu stau in baza la avocatura ca tine....baga-te in seama singur ca ai IGNORR.
BAFTA TUTUROR LA BUC.
Pt cei care au scris ca nu sunt bine informat si ca sunt aerian,vb dupa rezultate.nu o sa raspund nociv si acid ,jignind sau ...
finalul o sa spuna cine a avut,sau nu,dreptate.un singur lucru e clar:EU AM LUAT.voi inca asteptati.
bafta tuturor inclusiv celor 2 anteriori care m-au si "caracterizat"
Marco23 nu cred ca se valideaza pe rand, nu are ligic. Au fst subiecte unice pe tara la o data unica, si ma gandesc ca se contrazic singuri. Oricum nu e nimic normal din ce se intampla.
pt bellabianca
draga mea ar fi culmea toti astia care avem deja un maestru si care asteptam validarea pt a incepe,sa asteptam pana in martie.
nu mi-au spus prin tf,am fost personal la barou.apropo ,bianca si mai cum te num?
nu te supara ca sunt indiscret!!!
Da este adevarat.
PE NOI O SA NE VALIDEZE PE 10-11 LA BRASOV CEI CARE AM LUAT,IAR PE CEI DE LA BUC IN MARTIE,CA SE VALIDEAZA DIN 3 IN 3 LUNI.ASTAZI AM FOST LA BAROU.
IMI PARE RAU CA ASTEPTATI ATAT SI VA DORESC MULTA BAFTA DESI...SE CAM STIE CINE IA SI CINE NU LA BUC.
EU ANUL TRECUT AM DAT LA BUC SI AM AVUT NOTE F MARI SI M-A TRANTIT LA O MATERIE UNDE LA CONTESTATIE NICI NU S-A UITAT LA EA.
CULMEA ERA DR CIVIL PE CARE IL VISAM,CA AM DESTULA VECHIME..DAR,ASTA E VIATA.SFATUL MEU PT CEI DE LA BUC,INTR-UN CAZ NEFERICIT,NU MAI DATI LA BUC.INCERCATI IN ALTA PARTE.VA PUPA TATA!!!!!:))
nu va mai stresati.va repet ,pe 11 dec unbr trebuie sa valideze toate rezultatele din toata tara ,cu cotestatii cu tot deci,incetati cu abaeratii de 15 ian.pe 11 trebuie pana si contestatiile voastre solutionate.nu vb aiurea va inteleg,din fericire eu am luat si aceasta informatie este cat se paote de sigura pt ca ne-au spus de la barou ca dupa ce se valideaza pe 11 la cateva zile sa ne ridicam deciziile.asa ca,cei care au timp de prostii si vrajeli sa inceteze cu date fictive si cu rumori aiurea.
sincer,subscriu ce a zis colegul mai pe sus,multi o sa fiti tare dezamagiti unde va asteptati mai putin si altora nu o sa le vina sa creada.o sa vedeti si eu am trait un esec la buc anul trecut,deci,va vorbesc din experienta.va doresc bafta la toti.
PT CEI DE LA BAROUL BUCURESTI
dragi colegi .din fericire eu am fost admis ,nu conteaza asta.
ca sa nu mai stati stresati cu rezultatele va spun,oficial ,ca ni s-a trasmis de catre baroul de unde apartinem fiecare,ca,pe data de 11 dec unbr ne va valida pe cei admisi si vor centraliza rezultatele din toata tara.asa ca,nu va speriati ca maxim,pe data de 10 dec ,vor fii pana si contestatiile voastre solutionate deci sapt asta trebuie sigur sa vi se afiseze la bucuresti.bafta multa ca si eu ,tare am suferit pana s-a afisat.
pa,pa